Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konecne jeden clovek, ktery racionalne premysli. Velke diky, pane Smrcko. Na podporu vasi vize, je nutno mit na vysi i organizaci politickou. Zde pokulhavame jiz 26 let. Bez dobreho zakladu neni mozno k tem zmenam vami navrzenymi dojit.

Jiz pan Bucek v prispevku nas upozornuje na ten problem zakladu.

Osobne volam po kompletnim zmene politicke struktury. Vhozenim listku pri novych volbach se nic nezmeni. Tech 26 let od vzniku CR, jsme to udelali nekolikrat. Vysledek? Jen namatkou. Politicky PAT po volbach, tri urednicke vlady, nutnost mit vzdy "koalici" s revnivosti uvnitr, "pakt" dvou predstavitelu opozicnich stran, vedlejsi volba prezidenta , ktery muze cely ten system "rozdrbat", protoze mu ta nase ustava to dovoluje bez jakehokoliv potrestani.

Pripocitame-li k tomu jeste idiotskou podporu tech politickych stran z nasich penez, nedivme se, ze tech stran mame asi pres devadesat. Kvantita bez kvality.

Uzasna politicka zakladna. Pro kazdeho neco. Presne pro zkvalitneni zivota v Kocourkove. Nebo v "bananove republice" je-li libo!!!!

2 0
možnosti
Foto

Je to prosté. Krizi ignorovat.

1 0
možnosti

To co sdělujete je zřejmé a tak se vyjadřuje rozumný člověk. Jsme zemí, která nemá Státníka a Vize! Vládní Hnutí Ano, dokonce nemá ani Program ! Jakkoliv je to neuvěřitelné - Reálné. Jinými slovy řečeno Programem je - AB = To, co je dobré pro mne = Je dobré pro ČR! Žijeme teď, budoucnost neřešme a pohybujme se od voleb k volbám. Snažíme se i vyhnout base ! Uplaťme koho se dá - I neexistujícími prostředky - Líbí se to. Obdarovaný si lebedí a nevšimne si, že už má inflaci ke 3%. Sice všechno zdražuje - Má se zhruba tak, jako předtím - Ale již je lépe. Podstatnosti? Sucho, investice, půda ? Kecat kolem toho hlavně se opět snažit z toho vyrazit Dotace. Naskákejte na vlak - Doprava je skoro Zadarmo a běžte se naší zemí projet ! Neotravujte, vše řešíme - I pojem - Obědy Zdarma ! K ničemu to sice nevede, Pravda - Líbí se to ! ... :-)

4 0
možnosti

Mýlíte se, doprava není "skoro Zadarmo" ale stát železničním a autobusovým přepravcům (soukromníkům!) dorovnává ze státního rozpočtu rozdíl mezi normálním a zlevněným jízdním u studentů a seniorů. V podstatě "soukromníky" dotuje z peněz nás všech... I "obědy zdarma" by zdarma nebyly, ale opět z našich daní...

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky