Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto střízlivě popsaní realita. Díky a karmice.R^

0 0
možnosti

Kladu otázku.Vyjmenujte činnost kterou vyvíjí člověk a je k prospěchu celé planety země?A hlavně kde se to děje a proč.Prosím o alespoň jednu.

0 0
možnosti
Foto

Při diskuzi o klimatickém třeštění se zcela pomíjí enormní aktivita zpravodajských služeb. Zatlačování společenského vědomí do pocitu zdánlivě neodvratné krize, výhradní orientace na mládež, tedy skupinu mimořádně aktivní, ale zároveň nevzdělanou a emočně labilní, tah na likvidaci nebo alespoň omezení "staré energetiky" při současném odmítání jádra a strašení jeho důsledky. To je rukopis agentur pamětníkům dobře známý. Kdopak má asi tak zájem na rozvrácení nebo alespoň zbrždění ekonomiky Evropy a USA ? No, kdopak asi ?

1 0
možnosti

R^

Bez lidí bude na Zemi líp.

0 0
možnosti

Mně se moc líbí vaše logika -- na začátku ještě uznáváte, že příčinou mohou být buď skutečný stav (v zemích, kde je počátek globální klimatické změny už velmi patrný) nebo "černé scénáře" (v zemích, kde zatím ne, typicky u nás).

Ovšem na konci blogu už první možnost odpadá, vše je jenom planým strašením.

Neboli - přiznáváte tu první možnost pouze na oko, ale neberete ji vážně, protože nezapadá do vašeho příběhu, jak chcete, aby dopadl (vše je jen byznys se strachem). A postoj tak velkého počtu Australanek tudíž zůstává záhadou. Zůstává nad ním rozum stát.

Jenže projevy klimaticé změny jsou v Austrálii opravdu brutální, tam to vážně není žádný obchod s černými scénáři, ale živá noční můra -- od téměř mrrtvého Velkého bariérového útesu (neumíte si představit tu spoušť na živém organismu, který přežil 300 milionů let a obrovské rozdíly ve výšce hladiny a teplotách), po totálně zničeném zemědělském vnitrozemí, které vyschlo a kde páchají sebevraždy celé rodiny...

Přečtěte si třeba tohle

https://docs.wixstatic.com/ugd/148cb0_a1406e0143ac4c469196d3003bc1e687.pdf

podívejte se, kdo je podepsaný............

Tohle není žádný obchod se strachem, ale krutá realita.

Ano, tady v Balíkově zatím jedeme v černých scénářích........... ale na každého dojde, mluvíme o globální změně - a my nebudeme připraveni a teprve pak příjde to skutečné vyděšení se.

Já depku nemám, je to marné a jenom bych se tím sám ničil. Lidi nepředěláte, teď se jim nechce dodržovat předběžnou opatrnost, jedou dál ve starých kolejích, pak budou lomit rukama a hořekovat "kdyby nám někdo řekl pravdu, tohle by se nestalo...." -- ale stalo. A stane.

3 0
možnosti

Myslim, ze mnohem vetsi uzkost by meli mit mladi lide pri pomysleni na tisice nuklearnich zbrani, ktere jsou v kazdem okamziku v hotovostni poloze, pripravene k odpaleni. Vzhledem k tomu, ze je dnes v rukou maji, nebo budou mit uz vylozeni silenci ( jako na pr.Kim ze Sev. Koreje, nebo mullahove v Iranu ) by tato uzkost mohla byt opravnena. Komunisticky boj za mir ovsem uz trochu omsel, tak se musi bojovat za neco jineho.

3 2
možnosti

Bludy.

Nic než strašení.

0 0
možnosti

Cituji "V našich podmínkách, kde dopad klimatických změn pociťujeme jen mírně" . Jsou změny mírné nebo je tak jen pociťujeme ? Odumírání lesů, nedostatek vody (máme 3 tí nejmenší zásoby na světě), jsou mírné dopady ? Možná mají mnozí depku ne přímo z klimatických změn ale spíše z neschopnosti lidské populace něco skutečně začít s tím dělat. Něco podstatného.

0 4
možnosti

A už Vás ta depka drží, už Vás mají tam kde chtějí.

5 0
možnosti

J82i64ř14í 88K52u64n72e24š

22. 8. 2019 20:56

Možná by to chtělo odvar s třezalky a pak hned vstát od compů a vyrazit do přírody. Je jí stále dost (převážná většina povrchu planety)...

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS