Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P93e39t98r 28T31o21m93e25k

21. 8. 2019 10:26

Ach jo.......

5 0
možnosti
JU

J79o87s58e39f 42U56l25m36a77n

21. 8. 2019 10:17

Čekal jsem, že budete patřit mezi ty, kteří nepochopili. A opět jsem se nezmýlil.

5 1
možnosti
Foto

Jistě,Vy a klan Klausů vše chápete, rozumíte všemu nejlíp a nikdy se namýlíte...;-)

0 4
možnosti
PA

P60e41t16r 98A37g91u50l86á88r

21. 8. 2019 10:05

JEnže pane Bárto vy se pletete. Ti kdo se ženou za ziskem a přehlíží problémy nejsou ti, kteří říkají, že moderní vlna školních stávek nic nevyřeší. Ti kdo se ženou za ziskem nejsou horníci, zaměstnanci v chemičkách a průmyslu. Pro vás možná překvapivě je to několik málo tisíc majitelů těch továren a pár desíteck tisíc drobných akcionářů. To jsou ti, kam se musíte s požadavkem o řešení obrátit. A to je to, co vy, ani stávkující studenti nechápou a plivete po většinové společnosti, která je "jen" otrokem stávajícího stavu. Současný systém a konzumní společnost si vybudovali boháči proto, že jim výborně vyhovuje. Chudí s tím nic neudělají. Sundejte si klapky z očí. Nám zůstává jen svoboda názoru a projevu a tak ji využíváme. Stejně jako Greta.

8 1
možnosti
Foto

Stávající stav se nedá nějak změnit?Tady nejde jen o stávky,ale o snahu měnit svůj život a svoje chování....

2 1
možnosti
Foto

Co konzervativní pravičák to škůdce. Kupředu levá zpátky ni krok. Mně ta Gréta, která trpí duševní poruchou a rozhodně je nevzdělaná a mnoho rozumu nepoprala, připomíná, nevzdělané křesťanské kazatele ve středověku, kteří se toulali od města k vesnici a všude šířili zprávy, že se blíží konec světa a že za to mohou Židé. Lidé jim slepě věřili, stejně tak jako dnes pomatené Grétě. Historie se opakuji

24 2
možnosti
JK

Dobrý článek, děkuji za něj. Je komické, jak snadno se ti "rozumní" vypořádají třeba s tou Grétou, stačí, když vypočítají, v čem všem se chová ona sama neekologicky. A je hotovo, alarmisté jsou vyřízeni :-)

2 10
možnosti
RB

Autore vás neděsí, kdo to říká, jakým způsobem to říká a že v odborných pasážích jejich projevů vůbec netuší o čem mluví?

16 1
možnosti
Foto

Není důležitější to co říká?To,že někdo mladý a nevzdělaný cituje názory starších a vzdělanějších nějak snižuje jejich hodnotu?

0 0
možnosti
TT

Nikdo tu culíkatou holku nenenávidí, nenávist platí představení, ve kterém hraje hlavní roli. A to představení pořádají pochybná individua, a těm ta nenávist platí též.

8 1
možnosti
Foto

Souhlasím. Malé Grétě spíš ukradli dětství a nevinnost - a to tím, že ji vmanipulovali do světa dospělých. ... A za to vinni především její rodiče. Rv

6 0
možnosti
MS

R^ Máte naprostou pravdu s konzumem a neúměrným plýtváním.

Na druhou stranu mám obavu, jestli ten tým lidí okolo Grety můžu považovat za důvěryhodný. Je spousta lidí jako Greta, kteří chtějí udělat dobrý skutek. Otázka je, jestli ti lidi okolo, kteří využívají její situace vše dělají z nezištných důvodů. Je to věc, která se nedá vyvrátit, ani potvrdit.

0 0
možnosti
Foto

Vaše zamyšlení nad způsobem života se mi líbí. Také se často zamýšlím nad podobnými věcmi. Například i nad tím, proč se člověk namáhá pro někoho v práci a pro vyšší výdělek, když ho potom rozfofruje na zbytečnosti. Tedy, z mého pohledu zbytečnosti. Napadá mě, jak stresující může být pro muže, když vydělává na ženinu zálibu ve stále nových věcech... Také jsem kdysi koupila, za nesouhlasu rodiny, nový nábytek do kuchyně - abych posléze zjistila, že to byly vyhozené peníze, starý nábytek byl kvalitnější a dokonce hezčí. Dříve jsem se usmívala nad babičkou, že si nepořídí nic nového, "moderního", má nábytek ještě po prapra a oblečení z roku razdva, dnes to plně schvaluji. Škoda, že na spoustu věcí člověk přijde tak pozdě. Čím méně krámů a majetku, tím je člověk svobodnější a spokojenější.

2 0
možnosti
SB

Sice s vámi stoprocentně souhlasím, ale nejsem si jistý, zda to takhle cítí všichni lidé, kteří to nahlas říkají.

Tohle nahlas říká skoro každý, ale potom si stejně jde koupit tu nebo onu zbytečnost.

Stoprocentně věřím, že pokud jde o vaši konkrétní osobu, tedy o konkrétní Jarmilu Černou, tak že vy to nejen říkáte, nýbrž i cítíte. Věřím tomu proto, že jste otevřeně napsala, jak jste k tomu došla, a otevřeně jste zkritizovala i své kroky z minula.

Ale osobně se domnívám, že mnozí lidé takové myšlenky nahlas říkají, ale potom si jdou stejně koupi nějako totální zbytečnost.

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.