Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To opravdu musíte zanechávat uhlíkovou stopu a plýtvat energií elektrickou, svou i jiných tím, že píšete své nesmysly na internet?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, nemocná Gréta se stala symbolem běsnění globalistů a je tedy terčem odpůrců té nesmyslné a neprokázané teorie. Herald Sun otisknul v angličtině zpověď Grétiny matky, operní divy. Gréta, prý, vidí molekuly oxidu uhličitého! V žádných jiných novinách jsem to nečetl a tak budu doufat, že je to nonsence.. Pokud to opravdu řekla, patří do ústavu!

3 1
možnosti

"Grétenizmus" bude dalsi povinny predmet ve skolach hned po obcanske vychove "politicke korektnosti" a "spravneho mysleni"... :-)

1 1
možnosti

J14a82n 65S83o49u16č80e15k

22. 8. 2019 7:57

Nikdo nevyvrací skutečnost, že jsme si zvykli žít v nadbytku a plýtvat vším. Přejídáme se, vyhazujeme tuny potravin, kupujeme věci, které nutně nepotřebujeme a tím vším samozřejmě škodíme přírodě neboť na náš rozmařilý způsob života potřebujeme stále více energie a surovin, které si bereme bez ohledu na potřeby dalších pokolení, které přijdou po nás. To je ovšem západní způsob života, která je založen na nadvýrobě, neustálém konzumu, půjčkách a spotřebě, ekonomové tomu říkají udržitelný růst. Že je toto špatné, je nasnadě. Ovšem co se týče Grétky, je to zcela zřejmě někým vytvořená ikona tzv. boje proti klimatickým změnám a jejím tvůrcům jde především o zisky a moc. Proto ta uměle vyvolaná hysterie, proto ty apokalyptické vize konce světa. Někdo se na tom živí a ten někdo zcela jistě nežije v dřevěné chýši někde v pralese, ale v luxusních sídlech s bazény a soukromými tryskáči.

9 2
možnosti

O čem svědčí skutečnost, že při zmínce o Gretě se jako první neřeší její argumenty (které jsou jasně deklarovány), ale že je autistka, blázen, zmanipulovaná, hloupá a nevědomá. Takže má pravdu?

1 0
možnosti
Foto

Možná by pomohlo, kdybyste její jasně deklarované argumenty uvedl v krátkých jasných bodech, seřazených sestupně podle důležitosti těch argumentů.

Pro jistotu připomínám, že požadavek a argument jsou dvě dost různé věci a jedno není druhým.

Z médií zaznívají spíše odkazy na její neurčité požadavky (berte klimatickou hrozbu vážně) nebo obvinění (vaše generace ukradla budoucnost, znečištění není pro politiky prioritou, vlády nic nedělají).

Z argumentů jsem zachytil jen to, že znečištění zabíjí víc lidí než tabák a že produkce CO2 roste. (první bez údajů těžko posoudit, ve druhém pravdu má). Už ale nedodala, kde k tomu dochází a jaká řešení by případně byla pro ni a ty, za které mluví, přijatelná a která ne (pokud to někde uvedla, budu vděčen za odkaz na ono vyjádření).

5 0
možnosti

Boj s CO2 je nesmysl, ochrana přírody je něco jiného

1 0
možnosti
Foto

To má být vtip? Až se ti mladí upřímně zamyslí, tak se z toho opupínkují. Tak jen vesele do toho, žádné mobily, žádné tablety, žádné neustálé připojení, žádné cvak a je světlo, žádné otočení baterií a teče teplá voda, žádné nastavení klimatizace, ale hezky ke studánce pro vodu, pak do lesa na dříví a tu vodu ohřát a místo internetu jen informace od sousedů a umí vůbec taková Gréta zatopit v kamnech? Ono se to hezky diktuje druhým, když člověk zasedne k prostřenému stolu. ;-D

20 0
možnosti

R98e27n89é 22H93a20l15l37a

21. 8. 2019 19:25

Celý problém je v tom, že ekologové a levičáci se chovají jako ženské. Neví přesně co chtějí , ale otravují tak dlouho, dokud toho nedosáhnou. Přitom na základech se shodneme, zastavit populační boom v Africe, levná a ekologická El. energie (čili jaderná) . A omezit dopravu i prkotin přes půl světa.

15 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
29 1
možnosti
Foto

Levicový ekologický extremismus?Tím myslíte konkrétně co? Ona je i nějaká "konzervativně pravicová" ekologie?Nějaká ta správná a vyhovující?Ta vypadá jak?

3 9
možnosti
Foto

Hlavně je potřeba vidět, že problém Země nevyřeší Evropa. I kdyby se vrátila k době kamenné, tak to moc velký efekt mít nebude.

Pokud Vám teprve Gréta otevřela oči, tak to tu asi 30 let spíte spánkem nevědomých.

Kromě toho severské státy jsou na tom co do ochrany přírody nejlépe.

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS