Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to jste jistě spokojen s tím, že nyní bude ministrem kultury Zaorálek. Nějak takhle jste to chtěl, nebo snad ne?

0 0
možnosti

P86e10t46r 69Č68e21j76k53a

20. 8. 2019 23:35

Musím říct, že pokud někdo viděl dnešní devadesátku, tak to bylo něco neskutečného. Dva představitelé ČSSD - šéf ústecké krajské ČSSD a šéf středočeské ČSSD se tam hádali, středočech vyhazoval ústeckého předsedu ze strany...... Kdyby tam byla nejzapálenější opoziční strana vůči ČSSD, nedovede stranu takhle poškodit. Pozoruhodný byl závěr, když šéf té ústecké krajské ČSSD přišel s myšlenkou, že Šmarda byl klientelistickým kandidátem proto, aby se některým částem moravské ČSSD vyhovělo v mocenských ambicích a dala se někomu funkce aby zklidnil..... šéf středočeské na to reagoval slovy, že nevěří svým uším, jak může něco takového vůbec někdo takhle říkat a že doufá, že kolega z ústí už v pátek přijede do Prahy jenom jako bývalý spolustraník a odejde ze strany, protože tohle prostě není možné..... a šéf ústecké ČSSD to uzavřel tím, že promluvil šéf středočeské ČSSD, toho času politický náměstek na MPSV. Kdyby si někdo zaplatil diskreditační kampaň na ČSSD, nemohla by proběhnout líp. Takovéhle výstupy nepředváděla ani ODS v té nejhorší křeči po Nečasově konci.

1 0
možnosti

Škoda že jsem to neviděl. To je asi ta "jednota" strany. ;-D

1 0
možnosti

Dnes jsem zachytil (na Plusu) povídání, že i tvůrce ústavy Jičínský se "přimlouval" za konkretizaci - AB navrhne kandidáta na ministra a MZ podepíše. Jako automat? Že to není tak jasné aby MZ musel bez otálení podepsat návrh na Ferdu Mravence na ministra kultury. Cítil jsem v tom reakci na včerejší blog Jákla, možná nebyl z jeho hlavy - nemáme přece kancléřský systém, kdy v Německu je prezident jen loutka?

2 0
možnosti

R^R^, děkuji, pane Máji.....;-)

3 2
možnosti

Rv

Nesouhlasím! Šmarda odstoupil a odblokoval ČSSD, uvolnil ji ruce k najití jiného jména, než které Miloš Zeman zablokoval. Kdyby tak neučinil, musela by ČSSD vystoupit z vlády. Co by to znamenalo? K předčasným volbám by nedošlo.

Došlo by jen k rekonstrukci vlády pod patronací Miloše Zemana. A uvolnila by se cesta skrze postkomunisty a estébáky, současné komunisty a okamurovce k odklonu od Evropské unie, odklonu od NATO, příklonu k Putinovu ruskému imperialismu i skrze Rosatom. A to je v rozporu se zájmy naší republiky a všech myslících lidí v ní.

Jan Hamáček svým postojem setrvat ve vládě umožňuje tyto soudruhy držet v šachu, aby tyto nevratné hlouposti neprovedli. Setrvání ČSSD ve vládě Andreje Babiše vnímám jako oběť v zájmu našeho státu.

:-)

6 1
možnosti
Foto

Kdyby chtěl Šmarda pomoci ČSSD, udělal by to dávno. Jenže vidina pašalíku byla tak strašně lákavá......

2 7
možnosti

Zeman je zkušený a chytrý politik.

Dovolím si tvrdit, že je chytřejší a v politice zkušenější než všichni zdejší blogerští "politruci" i vážení diskutující.

.

Karma.

:-)

8 7
možnosti
Foto

Starej zkušenej a vostřílenej zbrojnoš se chechtá. Zná dobře svoje papenhaimské. Nakonec jeho ,,mottem" je i toto: ,,POLITIKA JE VĚČNÝ SOUBOUJ S LIDSKOU BLBOSTÍ, VČETNĚ SVÉ VLASTNÍ;-D

3 2
možnosti

No tak hlavně že dnes mají na Ct24 zase program na večer a politologove zase budou produkovat svoje jednostranná moudra.... :-)))

7 2
možnosti
Foto

Tak. Sice jim přímej přenos z tiskovky z Lán z Babišem ,,nevyšel", za což se trošku omluvili. Ale jistě vše bude ,,vše",,nestranně" vysvětleno i zhodnoceno s kde kým. Naštěstí šla i v přímém přenosu ona tiskovka sledovat na I-Dnes, tak bude co srovnávat;-)

1 2
možnosti

Šmarda plnil stranický úkol = nějak mi to připomíná 50. léta. To bylo taky dosazování do ředitelských míst ve fabrikách jako stranický úkol.

3 4
možnosti

Pane Máji, respektuji Váš názor - jakkoliv se mu směji. Já pořád nechápu, jak s tímto souvisí role prezidenta a hlavně - Jak to pomůže ČR? Jsem názoru, že v našem politickém systému si ČSSD, (kdokoliv) - Může nominovat kohokoliv. Je to jejich vklad - Jejich rozhodnutí. Jejich risk - jejich zisk, nebo následná prohra. Do systému vstupuje systém - Prezident. Proč? Nechci lacině argumentovat směšností jeho kádrování, které mu trvalo 8 měsíců. Prošla žena s kozími bobky, muž opisovač. Vidím to jednoduše - Pokud do něčeho kecám = Tak za to musím nést odpovědnost. Pokud kecám a nenesu ji - Tak jsem prezident ...!

Nejsem prezident - Jsem rozumný člověk. Mj., toto jsem sdělil i své dceři - "Je mi lhostejné, koho si vezmeš - Já s ním žít nebudu - Ty poneseš důsledky svého rozhodnutí"§!. Petře, rozhodl jsem se otcovsky správně? Neměl bych raději přistoupit k nějakým dlouhodobým pohovorům se Zeťákem, a co Lustrace? Mám osvědčení taky vyžadovat ? Pak bych třeba nad dcerou zcela zvítězil v kauze její svobodné volby! Vyhrál bych a odpovědnost nenesl ! = To bude vonóó ... :-)

5 0
možnosti

A až dcera přijde tato proč si mě neporadil, já jsem byla pod vlivem hormonů štěstí, co jí řeknete tvůj problém?

1 4
možnosti

J71a52n 44B89u25r12d22a

20. 8. 2019 18:03

Prezident Zeman, vládce náš, slunce naše jasné

5 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik