Diskuse

Týpek v týpí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, ten článek není o tom, že můžete za kalamitu v Jeseníkách.Je o tom, že všeobecně se skrz osobu Grety zesměšňuje co moc legrační není.Jinak popřeji fajn den a zároveň se rozloučím, neb z Vašeho nářku vidím, že kdo se nerozplývá nad tím co píšete není tu vítán.Nepřál bych Vám zažít skutečné troly, když neunesete slušný, jiný názor...

0 1
možnosti

Myslím, že jsem to napsal dost jasně. Článek opravdu není o tom, že můžu za kalamitu v Jeseníkách. Z toho mě obvinil jeden diskutující, který napsal, že díky takovým týpkům, jako jsem já, hynou teď lesy. Pokud jde o Gretu, ta se s pomocí rodičů zesměšňuje sama a podle mého názoru vážné téma ochrany životního prostředí jenom shazuje. Jinak já vítám jiné názory. Kdyby tomu tak nebylo, tak jsem zticha. Jenomže mně strašně vadí ta současná hysterie, to mávání katastrofickými scénáři, že pokud okamžitě nepřijmeme radikální opatření, tak vyhyne půlka lidstva apod. Cítím za tím sprostou manipulaci a velké byznysové zájmy. Ale mně už bohatě stačí třeba to, že mně nestoudně vytahují peníze z kapes solární baroni!

5 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 850x
Dívám se kolem sebe a často se nestačím divit, co všechno se dnes může stát, jaké problémy řešíme, čemu věnujeme pozornost. A říkám si, proč a kam se ztratil ten starý dobrý selský rozum?

Seznam rubrik