Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plachetnice Malizia II úspěšně pokračuje v plavbě. Nyní je přímou čarou od New Yorku vzdálená pouze 3 400 km. Oproti včerejšku se však rychlost plavby snížila. V tomto okamžiku je to pouze 13.8 uzlů. Když se podíváte ma mapu s live track

https://tracker.borisherrmannracing.com/

tak vidíte (musíte si ji trochu posunout doprava, abyste na mapě viděli více na západ), že přímá plavba do New Yorku by byla za chvíli proti (asi dost silnému) větru. Navíc, na této přímé trase je vidět točící se "oko", nejspíš menší orkán. Zdá se mi, že tým se bude snažit toto oko obeplavat ze severu.

V každém případě, ať si myslím o Grétě a jejím aktivismu, co si myslím, tak obdivuji, že se na tuto plavbu na závodní plachetnici, kde má málo pohodlí, vydala. R^ Pokud to zvládne až do konce, tak dostane ode mne pomyslný paleček nahoru.

0 0
možnosti
Foto

Plachetnice Malizia II nyní křižuje proti větru a proti mořskému proudu. Její rychlost je pouze 5,3 uzlů, zbývající vzdálenost přímou čarou do NY 2 850 km.

0 0
možnosti
Foto

Systém jednou požere i Gretiny rodiče. Budou prezentováni jako etalon toho, co dokáží způsobit osobní nenaplněné ambice a k čemu lze zneužít i vlastní dítě.

8 0
možnosti
Foto

Nedovedu předpovědět, jak to dopadne. Doufám, že to vyšumí do ztracena, podobně jako Římský Klub, který kdysi předpovídal katastrofy, co se týče nedostatku surovin.

Jak jsem napsal níže: "Jsem pro rozumnou a co největší ochranu životního prostředí. Chovám se celkem ekologicky, zbytečně nejezdím autem ani nelítám. Nenakupuji hlouposti a třídím odpad."

Akce Gréty jsou hlavně proti oteplování a proti CO2. Je však i mnoho jiných věcí, které škodí životnímu prostředí.

VÝZNAMNÝ vliv lidstva na množství CO2 v ovzduší a vliv množství CO2 na teplotu naší planety jasný není. Ta holka je nevzdělaná a dělá chytrou. Lidi za ní jí její akce umožňují a vlastně ji zneužívají. Jí to očividně baví. Je to celé divadlo. Její rodiče jsou profesionální herci, otec je herec a matka operní zpěvačka.

Na Wikipedii je o ní napsáno, že trpěla depresemi. Takoví lidé někdy místo, aby si přiznali, že mají sami nějaký problém, tak se chytají každé negativní zprávy ve světě, a v té se vyžívají.

Měl jsem tu původem českou známou, která trpěla depresemi, byla s tím i u psychiatra. Skoro vždy, když se něco strašného ve světě stalo, tak mi zavolala a chtěla se o tom bavit. Až jsem ji jednou dost neslušně poslal někam. Položila mi telefon a už se neozvala. :-) Ano dějí se ve světě strašné věci, to je smutné. Nemá však smysl se v tom osobně utápět, když tím stejně nic nezměníme. Musíme se jen pokusit změnit to, co změnit můžeme, a nepanikařit.

2 0
možnosti

Zabytí času.... Fuj!

0 0
možnosti

A ten Braking News, to je taky k popukání.

0 0
možnosti

J81i64r84i 79V93r25a78b67e59c

19. 8. 2019 16:22

P. Chudáčku, má to být srandovní? To snad nééé;-(

1 4
možnosti
Foto

Rychlost lodi se právě zvýšila na 14,9 uzlů!!

4 0
možnosti

Greta zřejmě padluje vlastnohubne okousanym padlem z kmene, který porazil bobr. Použití nástrojů není dovoleno neboť jejich výroba zanechává uhlikovou shopu.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS