Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je ovšem jen názor amatéra, jakým pan Jakl (nejen) v oblasti ústavního práva bezpochyby je. Jistě uznáte, že názor předsedy Ústavního soudu má poněkud větší váhu. :-)

1 0
možnosti

Přesně.R^ Naprostou banalitu, spočívající ve jmenování běžného ministra, proměnil Zeman v mnohaměsíční divadlo, které možná skončí rozpadem vlády, a to jen kvůli vlastnímu egu a nezřízené pomstychtivosti.

1 0
možnosti

Kdo s čím zachází, tím také schází. Ještě chvíli si takhle M. Zeman bude zahrávat a na podzim vypuknou takové protesty, že se strachy zavře na Hradě a tam pak rezignuje ze zdravotních důvodů.

0 0
možnosti

R^

Zeman? Žába na prameni, se kterou nehneš!

:-)

2 2
možnosti
Foto

Žába na prameni politických pletich, zlodějen a podvodů.

2 1
možnosti

No jo no ti voliči koho nám to zvolili-když jedině my víme co je pro ně nejlepší.... Škoda že už nejsou 80 tky :-))))

6 2
možnosti

M94i80l15a27n 73K42e15s38l

18. 8. 2019 21:04

Než něco napíšete koukněte se

vždy kolem sebe.Již několik dní sdělovací prostředky oznamují,že Agrofertu bylo obnoveno vyplácení dotací,protože nebyl potvrzen střed zájmů premiéra.Jak to bude s Čapákem uvidíme.Známý právník pan Sokol prohlásil,že bude velkým problémem Babiše v této kauze uvrtat.Zeman má největší důvěru ze všech,kteří jsou angažováni

v politice.Podle provedeného průzkumu je spokojenost se situací v republice značná.Zajímavé je,že prý nejvíce jsou spokojeni studenti a ne nevzdělaní přestárlí křováci.Doporučuji vám podívat se na facebook,kde situací ve vládě a v republice se zabývá premiér.

6 3
možnosti

Ty křováky jste si mohl odpustit. Nejvíce to vypovídá o Vaší nevychovanosti. Raději více pozornosti věnujte faktům. Situace je taková, že zatímco SZIF, dotace preventivně pozastavil, ministerstvo průmyslu pod novým ministrem pokračuje selektivně v proplácení. Zdroj irozhlas 8. 8. 2019. Máte-li nové informace, uveďte zdroj. A příspěvky Babiše na Fb číst nebudu, stejně je píše Marek Prchal :-)

2 0
možnosti

Pan Zeman mi připomíná Sováka u tabule, (z Marečka). Šermuje suverenně tím obrovským trojúhelníkem a spojuje libovolné úhly. Sugestivně se vždy zahledí to třídy a zvolá - Strana a) ... ! Abrhám učitel,je v šoku a žák Plha se hlásí - A jak on ví, že ty úhly má správně ? Následuje ta klasická odpověď - A o čem se tady již dvě volební období výkonu pontifíka vlastně bavíme ? Chudák Hliník, se již navěky vystěhoval do Humpolce - Hradní kreslíř geometrik, šermuje pravítkem dále a kleslí nesmyslné obrazce ! ... :-)

1 1
možnosti

Vtipný inovativní příspěvekR^

1 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč takovou "odbornici" na ústavu už dávno nemají u Ústavního soudu. Lepšího premiéra než je Babiš jsme tu ještě neměli a lepší vládu také ne. Stýská se vám po kauzách ala CASA, Pandury? Po předražených dálnicích? Po fíglech ala FVE, korunové dluhopisy? Jen FVE nás ročně přijde na 50 mld, které skončí na kontech solárních baronů na Kypru a jiných rájích a ještě dvacet let nás budou takto okrádat. Zkuste si představit, co by mohlo být za tento rozkradený bilion. Skvělé nemocnice, železnice, dálnice......

10 5
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Bicero,

na svůj názor máte samozřejmě pravdu!

Ale opravdu jste mě tím rozesmál!

Předražené dálnice jsou obzvláště lahůdka. Jestli si vzpomínáte, tak na Ministerstvu dopravy byl přece Daň Ťok, a ne krátkou dobu. Doba 5 let je dost dlouho, aby se dala dokončit například D1. Ale udělalo se za jeho funkční období jen pár desítek kilometrů! ;-D A jsem přesvědčena, že to levné nebylo, ale jako vždy předražené.

Ale skoro se mi zdá, že Vy a já žijeme v jiném státě.

Přeji všechno dobré, hrš

5 5
možnosti

Vstup socialistů do vlády byl jednoznačně politický kalkul. Po naprosto zpackaných volbách do sněmovny v roce 2017, v níž antibabišovská ČSSD dostala tvrdé k.o., vsadil nový lídr Jan Hamáček na vstup do koalice s hnutím ANO. Jeho partaj před volbami 2017 ale prostřednictvím ministra vnitra Milana Chovance rozjela velkou akci „trestně stíhaný Andrej Babiš“ a doufala, že ji za tento krok voliči podrží. Nejenže nepodrželi, většinově od ní dokonce utekli a velká část přímo k hnutí ANO. Tak o tom alespoň svědčí sociologické průzkumy.

ČSSD tak čeká hořký konec ať se zbytky hrdosti, nebo bez nich. Staňka, který jistě není žádný kulturní génius, do funkce navrhla sama a místo něj nabízí ještě něco daleko horšího, údajně „čistokrevného politika“, který o kultuře už asi něco slyšel v televizi. Sociální demokracie je v naprosté personální krizi a čím dříve odejde tím lépe...a v krizi žijeme skoro neustále,takž s AB,. nebo bez něj....

4 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->