Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Každé náboženství je zlo."

Vynikající!R^

3 2
možnosti
PV

Ještě by se dalo přidat, že každý člověk je potenciální vrah, protože snad všechny věkové a společenské skupiny mají mezi sebou nějakého vraha, ne?

2 0
možnosti
SB

ČT nemá vysílat vůbec pravidelné pořady o náboženství.

4 7
možnosti
PV

Pokus o cenzuru, o čem se smí a o čem nesmí mluvit?

Co třeba přidat zákaz vyjadřování politických názorů nebo zakázat sporovní přenosy, protože budí vášně? (počasí by se zatím mohlo ponechat, ne?)

1 0
možnosti
MM

Lid, volající ve strachu z muslimských uprchlíků po ochraně tradiční křesťanské Evropy, by měl ČT naopak chválit. Umím si představit, jak by řval, kdyby ČT začala vysílat pravidelný pořad "Muslimský magazín", nebo páteční kázání z brněnské mešity. To by přiběhl nějaký další Balda a budovu na Kavčích horách ve jménu boje proti multikulturalismu vypálil.

11 1
možnosti

To by to Kavčích hor vrthla policie, protože součástí těch muslimských kázání je pogrom na židy.

0 0
možnosti
VM

Nemám nic proti víře.

Přesto si myslím, že každé náboženství je více či méně forma ideologie.

5 3
možnosti
JS

No, já bych byla ráda kdyby nepreferovala žádné náboženství, nebo žijeme v 21. století a jsme naštěstí sekulární země..

4 4
možnosti
FN

Já jsem nevěřící,, a přál bych si aby ČT preferovala tuto skutečnost, protože právem občana je být věřícím, ale i nevěřícím.

4 2
možnosti
MM

A jak si to "preferování" představujete?

2 0
možnosti
PT

P24e97t44r 57T18o26m50e17k

18. 8. 2019 21:04

Vzpamatujte se.

15 0
možnosti
LV

Mormonismus? Mormoni jsou Církev svatých posledních dnů. Evangelismus? Evangelických církví je víc, ale mají (i s mormony) jedno společné. Jsou to křesťané.

A pro Vás i pana Petříka. Bůh dal dar víry každému z nás. A na každém je, jak s ním naloží :-) Možná to pochopíte v posledních vteřinách. Možná dřív. A možná to nestihnete. A přesto není nic ztraceno. Víra se prokazuje skutky, nikoliv slovy.

14 0
možnosti
ZH

Asi vám to nikdo neřekl, ale vy jste se narodil jako muslim. Podle Mohameda se totiž každý člověk rodí jako muslim, ale někteří sejdou z pravé cesty - nejspíš i vy. Co s tím chcete dělat? :-)

10 0
možnosti
MK

jj, i Adam byl muslim, akorát o tom nevěděl.

1 0
možnosti
PK

Nejsem fanda ČT a natož spokojený divák, zejména v politických komentářích existuje nevyváženost a objektivita tak potřebná pro VPM, ale nemyslím si, že by ve svém vysílání opomíjela další náboženství, to zase ne...

18 0
možnosti

Nevyváženost ČT neregistruji! :-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik