Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Slyšel jste rčení "bližší košile než kabát"? Mám-li si vybrat mezi společností, jakou znám a jaká se mi líbí, a mezi multikulturním chaosem s terorismem a útoky na domácí, je mi osud afrických migrantů naprosto lhostejný.

16 0
možnosti
ZH

A mně je z vás zase na blití, na svou lhostejnost máte jistě právo, ale morálně jste odpad horší než ti migranti.

0 10
možnosti
PK

Proč imigranti z muslimských států nehledají azyl v SA, nebo dalších muslimských státech jejich regionu, jsou tam pro ně horší podmínky k životu? Asi ano pokud neváhají postoupit dlouhou a nebezpečnou cestu do Evropy...

6 0
možnosti
ZH

Ptáte se mě? Já jsem za to odpovědný? Já dělám politiku vůči africkým zemím?

0 2
možnosti
DR

Tradiční katastrofa jak jsem psal včera takže raději škoda jakéhokoli komentáře na tento výtvor. Snad jen poznámka a tj. už aby byli v Itálii předčasné volby a Salvini byl premiérem.

9 0
možnosti
ZH

Aby vás ten Salvini nedal zastřelit za váš nedokonalý pravopis ;-D

0 2
možnosti
Foto

Pane Hornere, tuto otázku vám kladu už poněkolikáté a dosud ani jednou jste mi na ní neodpověděl.Takže znovu:

Kam a co s nimi? To je první a nejdůležitější bod, který se musí řešit, pokud vůbec má Evropa o přijímání kohokoliv uvažovat. V současné době to ale zjevně nikoho nezajímá. A tak na evropském území vyrůstají Ghetta a Slumy. Je to také podle vás ideologie odporující faktům? Před léty se jako odporující faktům označovaly NO GO zony. A nyní už jsou, sice neochotně ale přeci jen přiznávány. Čili jinými slovy: Nemůžete do jednopokojového bytu jako osoba s rozpočtem 10000 korun měsíčně přijmou 15 podnájemníků, jejíchž živobytí bude stát 150000 a vědět, že tito lidé nemají na trhu práce žádnou šanci se uchytit. Ono je strašně snadné nás, co na to upozorňujeme nazvat fašisty nebo vaším novotvarem neonarcisty, ale faktům se nevyhnete.

Nezaznamenal jsem, že by někdo označoval Libyi za bezpečnou zemi. Jenže pokud situace půjde směrem jakým jde, tak nebude bezpečná už ani Evropa.

19 0
možnosti
ZH

Já vám samozřejmě nedám odpověď na otázku kam s nimi. Jsou to lidské bytosti a ne odpad ve smyslu Nerudova slamníku. Ale odpovím vám zcela a jasně. Záchrana na moři vůbec neznamená, že musí někdo dostat azyl v Evropě. Nikde v žádném svém článku jsem po tom nevolal a nevyjadřuji žádný souhlas s nezákonnou migrací. Na druhé straně má každý člověk základní lidská práva. Nemůže být jen tak zastřelen na ulici, ani migrant ne. Proud migrantů je důsledek euroatlantické politiky. Vyvážíme tam demokracii a poukaz na vládu práva, a oni pak přijedou a zjistí, že to s těmi právy nikdy nemyslíme vážně. I váš postoj je toho důkazem. Tak buďto jim tam házíme bomby s kázáním o demokracii a právu, a pak se podle toho vážně musíme chovat i doma, anebo se do toho nepleťme a nepředstavujme si, že nás důsledky nápravy afro-asijských problémů nebudou nic stát.

0 3
možnosti

Tak kolik těch uprchlíků už máte doma, pane Hornere. Ať jdete příkladem.

10 1
možnosti
VF

Svazák Radek už mínusuje.

2 0
možnosti
FL

Faktům odporuje váš článek - to nejsou "troskotající migranti" (dál jsem nečetl) ale JAKO troskotající, aby si neziskovky mohly lépe hrát na zachránce.

- Zrovna v Německu na nádraží někdo (?) ubodal dva lidi.

https://www.welt.de/vermischtes/article198711561/Iserlohn-Zwei-Tote-nach-Messerangriff-an-Bahnhof-Tatverdaechtiger-festgenommen.html

Nejpopulárnější příspěvky: "Píše se o tom , protože tam bylo hodně svědků." *** "Je mi smutno, když čtu tyto zprávy denně z mého milovaného domova. Iserlohn je hned vedle a bylo tam opravdu pěkné". Reakce: ''Do roku 2015 bylo bezpočet míst, která byla krásná a stála za to žít!! *** "Normální den od nové éry .... :) " *** "Je německá vláda stále pánem situace v Německu? Denní události ten dojem nevytvářejí" ...

8 1
možnosti
Foto

Nikdo nechce někoho topit, ale vozit ho ausgerechnet do Evropy, to není moc rozumné.

6 1
možnosti
Foto

P.S. ...a nikdo je nenutil do té Lybie chodit, když je tam tak nebezpečno

13 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik