Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J79i14ř11í 21J59a49n22d64a

17. 8. 2019 17:31

Autoři níže uvedeného komentáře maji alespoň nějaký přehled. Váš blog mě připadá jako článek někoho, kdo prvně viděl hrát někoho šachy a směje se, že si nechal sebrat pěšce, protože neumí domyslet ani druhý tah. natož třetí či pátý.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-zahnal-hamacka-do-kouta-z-nehoz-vede-jedina-cesta-rekonstrukce-vlady-77419?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home

1 0
možnosti

P91e28t44r 89Č32e51j84k67a

17. 8. 2019 17:49

Hamáček a ČSSD se zahnali do kouta zcela jen a pouze sami (tím, že dogmaticky neústupně lpějí na jediném kandidátovi, o němž ve spojitosti s ministerstvem kultury nikdo nikdy neslyšel a který sám osobně přiznává, že žádné zkušenosti s daným rezortem vůbec nemá). A ano, domýšlet druhý, třetí, pátý tah ČSSD opravdu neumí. ;-) Pokud po těch týdnech ČSSD čekala, že Zeman Šmardu najednou v polovině srpna v tichosti jmenuje, tak jsou naivnější než děti věřící v Ježíška. A jak říkám - nejvíc mě v současné době vytáčí fakt, že prokazatelně lžou o koaliční smlouvě, protože z ní žádné "absolutní právo" na jmenování členů vlády na svěřená ministerstva nikterak nevyplývá - naopak v té smlouvě jednoznačně stojí, že jmenování členů vlády koaličního partnera podléhá dohodě Hamáčka s Babišem.

ČSSD hned na začátku mohla zcela suverénně předstoupit před veřejnost a říct "ČSSD má dostatek schopných politiků a odborníků, které může na ministerstvo kultury prosadit......." - a nechat svého předsedu jednat s premiérem o konkrétních jménech, která v ČSSD jsou pro danou pozici vhodná a následně nechat premiéra společně dohodnuté jméno domluvit s prezidentem republiky. ČSSD se diletantsky rozhodla jít na sílu (se 7 % a 15 poslanci....) a prosadit ministra proti vůli všech dalších zúčastněných (což jsou navrhující premiér a jmenující prezident) - a snaží se nalhat veřejnosti, že se opírají o neexistující ustanovení koaliční smlouvy, podle kterého si má právo ČSSD navrhnout na ministerstvo koho chce. Do toho ČSSD Babiš ani Zeman opravdu nevehnali.... do téhle sebevražedné mise se pustila ČSSD sama!

Ty diskuze o ústavě považuju už jenom za takový bonbónek k tomu všemu.

1 1
možnosti
JZ

Babiš vycouval, ale tentokrát to alespoň celkem dobře odůvodnil. Možná to nakonec byl i Zemanův záměr, nechat Šmardovi čas, ať se v médiích znemožní, a pak to použít proti němu.

Ten song mi v první minutě dost připomíná Outlaw Torn od Metallicy, dál už jsem to neposlouchal, v hudbě dávám přednost progresivním věcem.

0 0
možnosti
JS

Pane Mařáku, lituji, ale domnívám se, že absolutně nevíte o co jde.

2 1
možnosti
PB

Premiér odmítá být ve vládě s ministrem, kterého sám na ministra navrhl...to nevymyslíš!! ;-D;-D

3 0
možnosti
MK

M27i73l24a89n 97K84e51s36l

17. 8. 2019 15:58

On pan Šmerda začal být moc chytrý až potom,co jej premiér na ministra navrhl.Do té doby mlčel a nekritizoval.

1 0
možnosti
SN

:-)..........Pane autore, vřele Vám doporučuji přečíst si článek pana Petra Čejky kousek za Vámi: Možná, že prohlédnete, jak to je s tím sesypáním před Zemanem ! ;-D

4 1
možnosti
DR

To bych doporučil zdaleka nejen jemu.

4 0
možnosti
Foto

Je to velmi veselé. Babiš řídí stát jako firmu. Akorát, že už ten stát neřídí, jenom si to namlouvá. Ve firmě má něco jako nuceného správce (Zemana). A že by se už pripravoval, že takto to po zaražení dotací bude v Agrofertu?

2 0
možnosti
JS

Pane Flaško, obávám se, že se mýlíte. Pan Babiš , pouze dodržel koaliční smlouvu a navrhl na ministra někoho, koho nechtěl. Zkrátka a dobře,vždycky se nevyplácí považovat soupeře za méně chytřejšího než jsem já.

1 1
možnosti
LC

Pane Mařáku, neblesklo vám někdy hlavou, že takhle to měli Zeman s Babišem dávno domluvený. U obou má ČSSD těžký, řekl bych přímo strašlivý, vroubek. Takže potupa ČSSD musí být stejně veliká. A přiznávám, že mně to nevadí. Podrazáky nemám rád.

4 0
možnosti
JL

Zde je ukazka koalicni sily. Premier ma pravo rozhodovat i o obsazeni ministerstva urcene jine strane. Takze ani ta koalicni smouva nepracuje. Ted se jeste do toho pripletl nas druhy "vudce" statu a tak mame na idiotsky boj zadelano. To vse pro ministra kultury. Pozice, bez ktere by nase republika urcite nezkrachovala. Jen par "grosu" by se usetrilo pracujicim oveckam.(mozna!!!)

0 0
možnosti
AR

Opět Babiš ukázal, že je poslušným psíčkem prezidenta. A být jim musí pokud chce být premiérem. Jinak jej bude čekat policejní vyšetřování několika kauz a následný soudní proces!!!!

2 4
možnosti
LC

Policejní vyšetřování jeho kauz probíhá už více než tři roky. Výsledek zatím k pláči, nebo k smíchu?

1 0
možnosti

Jo, jo Babiš to řekl naplno. No on už to řekl před časem jen jemněji, že Šmarda šťastná volba není. A kupodivu pro nějaký podstatný důvod to má. Že ho nevidíte? Nevidíte, chybí Vám informace. To se holt stává. Tehdy potřeboval čas. Nyní už ne. Sami socdem nabídli svou pomoc. Ale jak i bez těch informací dovodíte z obyčejné spolupráce dvou politiků na věci, na níž mají společný zájem Babiše jako loutku Zemana, tak to byste musel také trochu zargumentovat. Přiznám se, že Vaše myšlenkové postupy, kterak jste k tomu došel v článku postrádám. Jinak samozřejmě nic proti Vašemu názoru.

8 0
možnosti
MM

Okecat se to nějak okecá, o to nemám obavy...

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 1443x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik