Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslim, ze v psanem textu i v recenych slovech chcete videt to, co tam videt chcete, nikoliv to, co tam je napsano.

A kdyz uz jste si dal tu praci s citaci koalicni smlouvy a zaroven tvrdite, ze se Smardou ma premier problem od pocatku, pak mi z toho plyne jedine - ze je premier slaboch, ktery neumi rici svuj nazor.

Jenze vse je naprosto jinak. Prezident neni ten, kdo by mel socanum urcovat kdo se kam hodi na jakou funkci a tim je de facto znemoznovat (viz: pan Smarda by se hodil skvele na manazera krajskych voleb). Prezident tak jen dale pokracuje v destrukci CSSD, pricemz toto jeho pocinani zapocalo nepodporou casti CSSD v prezidentske volbe 2003. Zde si dovolim upozornit na predvidavost Spidly a tech ostatnich, co takto ucinili.

A v aktualni situaci jen vyuzil Babise, jemuz se hrouti firma a celi trestnimu stihani. Agrofert zacina mit problemy s financovani od ceskych bank, ktere si uvedomuji riziko, ze majitel AF muze jit sedet a zaroven, ze byznys model AF neni zdravy, pokud je natolik zavisly na dotacich, o ktere muze premier pomerne rychle prijit. AF tedy prefinancovava sve dluhy v Asii, tedy Cine a dalsich zemich, coz je vec, kterou Zeman diky svym vazbam na Cinu lehce zaridi... A nam se za chvili muze stat, ze podstatna cast nase chemickeho prumyslu bude patrit Cinanum... a bude ovlivnen jejich vrtochy,

5 2
možnosti

P26e97t85r 86Č56e38j93k34a

17. 8. 2019 21:19

"Prezident neni ten, kdo by mel socanum urcovat kdo se kam hodi na jakou funkci a tim je de facto znemožňovat (viz: pan Smarda by se hodil skvele na manazera krajskych voleb)"

To, že jim řekl, na co se podle něj hodí pan Šmarda, není určování. Prezident nemá v ČSSD žádnou funkci, aby o pozici pana Šmardy v manažerské funkci v rámci ČSSD rozhodoval. Pouze sdělil svůj názor.

Abych pravdu řekl, tak mě spíš zarazilo nepříliš sebevědomé vyjádření Hamáčka poté, co Zeman požádal o jiného kandidáta na ministra.... Hamáčkova reakce byla: "Ministr musí být především dobrý manažer, a to pan Šmarda jako úspěšný komunální politik být může."

Jsem nevěděl, že Ministerstvo kultury je pokusná laboratoř, na které se bude zjišťovat, jestli pan Šmarda dobrým manažerem doopravdy je. ;-D Chápu to tak, že ani pan Hamáček si schopnostmi pana Šmardy vlastně vůbec není jistý.......

1 0
možnosti

1) nikdo se ho na ten nazor neptal

2) tak se podivejte, kolik ministru vymenil ve sve vlade Zeman.... tedy ve finale s nimi byl take problem.

1 0
možnosti

P74e41t50r 25Č70e77j47k50a

17. 8. 2019 23:18

Takže prezident má právo sdělovat své názory jen tehdy, pokud se jej na ně někdo ptá? Takhle to myslíte? ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS