Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

P26a22v30e12l 94G87n63i82d73a

25. 8. 2019 15:14

panacek bude nejspis velvyslancem

Barnevernetu v EU. Co? RvEURv

0 0
možnosti
Foto

Chudák kluk a jeho rodina.

0 0
možnosti
JK

Norský Barnevernet, to je zrůdný sysém ! Hnus !

1 0
možnosti
Foto

Už několik let tady varuji všechny Čechy před přijímáním peněz z Norských (naftových) fondů a především před Severským socialismem. Nikdy by mne nenapadlo, že skupina fašistických dětských psychologů si prolobuje na státu tento zrůdný systém pošlapávající nejzákladnější právo člověka na výchovu dětí. Pokud zavedla Čína politiku jednoho dítěte, to bylo řečí o diktatuře. Pokud někdo bere děti rodičům a přinutí dítě se rodiny vzdát i násilím za použití policie, ten porušuje základní lidská práva.

14 0
možnosti
MT

Typicka ukazka odporneho evropskeho fasismu. Hruza, co se v te prohnile Evrope uz deje. Vim, ze Norsko neni v EU, ale PROC ta EU příhlizi a mlci ? Aha, ja zapomel ze ta zkorumpovana EU dostava penize z Norska, tak nic "nevidi, neslysi a neřesí". Hlavne ze se neustale zabyvaji a kritizovanim Ceska. RvRvRv

8 0
možnosti
Foto

Hmm je to stále ta samá písnička. Norský stát je taky jenom jedna velká benzinová pumpa, tj. je svou politikou mnohem více podobný Rusku či Saudské Arábii, než nám (tj. třeba ČR, Maďarsku, Polsku). Pokud máte hodně peněz na utrácení, na jejichž vydělání se člověk nemusí lopotit celý den, tak vás zákonitě přepadne touha konat dobro, i kdybyste ho měli prosadit pendrekem. Samozřejmě stát si k tomu vybuduje infrastrukturu, tj. systém zahrnující sociální pracovníky, psychology, pěstouny, školicí střediska..... ale to je klasická byrokracie a ta bude sama bobtnat, to je zákonité. Takže v určitý moment bude nedostatek týraných dětí, no a tak se posunou klasifikační měřítka a materiálu ke konání dobra bude zase dost. Vlastně to není nic jiného než forma obchodu s lidmi (dětmi), a protože rodiče své potomky nechtějí prodat za žádnou cenu, je potřeba si ta děcka nachytat. Takhle prosté to je. Docela by mne zajímalo, kolik peněz inkasují osoby zúčastněné na té mašinerii kolem dětí Michalákových. Myslím si, že pěstouni, psychologové či členové rozhodujících komisí si přijdou na pěkné peníze. Takže ten systém se bude točit stále dál a dál a bude bobtnat. Já tedy bych do Norska s dětmi nejel ani na jednodenní výlet, tam mi je mohou sebrat razdva a český stát (Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí) se mi vysměje. Dost dobře nechápu, proč naše rozvědka a armáda už dávno nemají specializované jednotky pro řešení těchto záležitostí, tak jak si to pořídili Poláci. No jo, norské fondy, ony by nám mohly být odepřeny..... a pak kritizujeme Saudskou Arábii, že financuje v západní Evropě mešity, že.....

20 2
možnosti
DM

Já jsem Švéd. A můžu říct, že na tenhle norský systém a celou jejich korektnost máme stejný názor, jako většina Čechů. Jen ve Švédsku to nikdo neříká nahlas, dá rozdíl od Česka :-)

32 0
možnosti
RR

Což je asi chyba...

10 0
možnosti
VH

Nejhorší je, že oni ten zrůdný systém považují za správný a snaží se ho vnucovat dalším státům.

20 0
možnosti
Foto

Je to hanba, přijímat peníze z norských fondů.

23 0
možnosti
JS

Byvala norska velvyslankyne v Cesku oznacila v souvislosti se skandalem Barnevert Cechy za zaostaly narod, ktery nedorostl k demokracii. Vypada to ovsem tak, ze ona, jako prislusnice naroda, prosluleho staletim notorickeho alkoholizmu a pribuzenskych sexualnich deviaci je asi ten posledni, tery by mohl nekoho poucovat.

32 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik