Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vsechno je to o lidech.

Jeste kdyz jsme meli DM jsme delali ten obcasny sobotni velkonakup v SUMA na Ingostädter Straße mi pokladni nauctovala nejakou rybu misto 0,99 DM 1,99. kyz jsem se ohradil, oznamila mi ze tak to ma v systemu a smitec.

Tak jsem ji rekl, dobra, uklidte si to z toho pasu a vozejku, A vickrat jsem tam uz ani nepachl.

Kdyby ona jednala jinak, jiste bych i ja jednal jinak.

1 0
možnosti
Foto

Původně jsem si myslela, že patřily nějakému zaměstnanci;-D Jinak, vás asi raději nepotkat, jsem totiž přesně ten venkovský případ (pyramida);-D

3 0
možnosti
Foto

Takhle nakupujeme v Německu;-D

0 0
možnosti
MS

Líná huba, holé neštěstí. Nedávno měli mít v Kauflandu v akci (podle letáku) mou oblíbenou značku vína Tarapaca Merlot za 99 Kč (původní cena 199). Hned jsem tam naklusal, ale v regálu byla uvedena pořád ta původní vyšší cena. Otráveně jsem se vracel, ale před východem jsem uviděl nápis: "Chceme slyšet vás názor". Vrátil jsem se tedy a řekl svůj názor na Informacích. Paní mě v klidu vyslechla a pak se mnou zašla k regálu, vzala jednu láhev a projela ji u sebe čtečkou. Cena v systému byla kupodivu správná podle letáku, tedy 99 Kč. Následovala její omluva a já jsem bez váhání zakoupil pět lahví. Když jsem tam byl asi za dva dny (ještě pořád za trvání té akce), visela v regálu pořád cena 199 Kč. Tož asi tak.:-)

4 0
možnosti
Foto

Já se setkala s opakem. Lázeňské oplatky v akci za 30 a na pokladně mi namarkovala 59,90. Taky nejsem líná huba, takže milá pokladní musela udělat storno, protože jsem si je nevzala. 30 korun navíc by mě sice nezruinovalo, ale z principu.:-)

2 0
možnosti
Foto

Murphyho zákony o frontách platí všude;-D

Už jsem myslela, že ty sandály vrátili tam, kde byli a někdo Vám je vyfoukl.

2 0
možnosti
Foto

Kdepak, sandály držím pevně jako buldok:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,67
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik