Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A48d37a44m 20M35a82l74ý

4. 8. 2019 13:49

Nepsal to Marek Prchal?

2 0
možnosti
HV

Mne by zajímalo, jak jste přišel na to, že jde o "typického voliče Babiše" ? Protože podíl voličů ANO je v důchodu 39%? A co pak ČSSD (44%), KDU-ČSL (43%), nebo KSČM (70%)?

6 0
možnosti
Foto

Protože nejvíc důchodců volí Babiše,ty Vaše čísla jsou zavádějící,ale netvrdí opak.

1 4
možnosti
Foto

I37v59a97n 82M77a73r30e55k

4. 8. 2019 12:51

No, něco mi na závěr trošku chybí p.Broule. A Vy jste volič, a nebo alespoň ctitel které partaje ? 8-o

3 4
možnosti
Foto

Já zase znám důchodce, kteří se hádají s mladými, když mluví o tom, jak se máme špatně. Dokazují, že dnes se máme všichni lépe, než za doby bolševika. Mám ložnici otočenou k chodníku a kvůli horku otevřená okna a 7:00 hodin jsem vždy vzbuzen důchodci, kteří venčí hafany a na chodníku pod mými okny diskutují o politice. Když je poslouchám, tak si říkám, kde se bere názor, že důchodci volí Babiše.

3 0
možnosti
Foto

já to mám naopak, akorát mne neruší a nebudí.

(P. S. připravil jsem na podvečer pěkný příspěvek k emisím... :D)

1 0
možnosti
Foto

Babička je ještě docela rozumná. Já slyšel věci, že jsem měl dojem, že vypustili chovance na procházku. R^

4 4
možnosti
BH

Piráti budou jednou pohroma pro ČR.

7 2
možnosti
MB

Obecně, se většinou starší člověk - Chová stále stejně. Dobře už bylo - protože byl mladší. Mysl vytlačuje to špatné - vystupují ty vzpomínky hezké. Vše je v pohybu, což vyžaduje orientaci - V protikladu s vyžadováním jistot, neměnnosti a pocitem ! Že někdo, si toho staršího ještě povšiml a dokonce se o něj stará ! To vcelku není nic divného, či ideologického. Pak dochází i k paradoxům, že v rodině např. mladí živnostní, aby starší volili KSČm, či Hnutí Ano. Přišel na to MZ, i AB. Ve svém důsledku se tak řadí mezi prodejce předražených hrnců - Mezi Šmejdy ... :-)

6 1
možnosti
Foto

R^ Vystihl jste to úplně přesně.

0 0
možnosti
DR

Byť také ne se vším souhlasím, tak ta paní není zase tak daleko od pravdy.

5 1
možnosti
Foto

Dovolil bych si ještě ty, kteří o to stojí, upozornit na informaci svázanou s růstem důchodů. Pokud se jejich růst váže na růst ekonomiky a průměrné mzdy, možná někoho překvapí zjištění, že, cituji "reálně však důchodci dostávají průměrnou penzi 38 procent průměrného platu. Za vlády Miroslava Kalouska na ministerstvu financí však důchodci dostávali 42 procent průměrného platu."

Jinými slovy...

6 3
možnosti
VF

Jsem prababička. To, co říká Vaše babička občas slyším i ve vlastní rodině. Napsal jste to dobře, tak ze života. Mám jiné názory, ale je nevnucuji. Ať žije demokracie. Velké + dávám tomu, že i jiné názory můžeme říkat nahlas. Vám R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1386x
Honza Broul, student Univerzity Karlovy, průvodce na hradě a zámku Frýdlant. Zajímám se o společenské dění a historii. Mezi další mé záliby patří sport, zejména basketbal.

Jsem pro svobodu, demokracii a konzervativní hodnoty, přesně v tomto pořadí. 

Seznam rubrik