Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Upřímně, taky bych se tomu že tuhle cenu už dneska může získat každý šašek, nedivil.

Oproti této kapitánce je Obama přímo super mírotvorec.

2 0
možnosti
Foto

Tak ji dostane,svět není tak jednoduchý jak nám ho mnozí populisté Vašeho střihu představují...pokud jde o řidiče Sagana,tomu se prostě nepodařilo prokázat u soudu,že i on nedělal bílého koně pašerákům stejně tak jako další po něm zadržený Čech.Nezkontrolovat si zabezpečení vozu v takové době a na takovém místě je bud trestuhodná nedbalost nebo úmysl,obojí je trestné.Tak to prostě je....

2 16
možnosti
Foto

Ilegální i ekonomická migrace má s velkou pravděpodobností poměrně intenzivní, byť nevyhlášenou podporu u vedení EU. Jen tak se dá vysvětlit nevýrazný postoj k tomuto Evropu ohrožujícímu problému.

8 0
možnosti
Foto

Nobelovka už dávno ztratila svou váhu, minimálně v okamžiku, kdy ji dostal Jásir Arafat...

20 0
možnosti
PB

P14e30t97r 57B85u31r52i86a65n

24. 7. 2019 13:20

A Nelson Mandela, zvaný gumový náhrdelník.

5 0
možnosti
Foto

J79o76s17e25f 81B12á28r39t84a

24. 7. 2019 13:08

Ono ji to přejde, až si ji všimne nějaký migrant někde v přítmí parku.

1 0
možnosti
OP

Dobrý den, pane Zdechovský. Zajistě je úctyhodné, že se věnujete některým kauzám, jako je ta pana Sagana. Také je fajn, že odmítáte prostřednictvím tohoto blogu nominaci bláznivé kapitánky na nobelovku. Já toho od vás a vašich kolegů a kolegyň v europarlamentu chci více. Přeji si, abyste se veřejně a razantně přihlásili a europoslancům zdůvodnili, proč je nominace této kapitánky odporná faleš a abyste o tom diskutovali nikoliv v duchu politické korektnosti, ale v duchu běžné lidské slušnosti. Blog je blog, ale vaše zaměstnání je makačka v europarlamentu

22 0
možnosti
AT

Dávám plus za výzvu k "makání", i když si nemyslím, že europarlament je místo, kde by se měly probírat pochybné nominace na zprofanované ceny.

0 0
možnosti
Foto

Vůbec bych se v dnešním pomateném světě nedivil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.