Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono nejde o to, zda to Evropa zvládnout nemůže, ale taky jestli Evropa chce a co chce zvládat. Zatím to je tak, že EU platí Turecku, aby k nám nepouštěli své migranty a Itálie platí Libyii. To je asi celá záhada - a o stav probíhá ideologická válka.

0 0
možnosti

V souvislosti s migrací se hodí připomenout výrok současného předsedy Německého spolkového sněmu Wolfganga Schäubleho, který předloni vyjádřil obavu, že "Evropanům hrozí degenerace v příbuzenských sňatcích", čemuž mají zabránit přistěhovalci z islámského světa, o kterých pravil, že "přispívají k otevřenost a různosti". Také prohlásil o "tureckých ženách ve třetí generaci", že mají "enormní inovační potenciál". Schäuble prostě chápe lidi jako materiál k doslovnému vykřížení "nových Evropanů". Od dob nacismu se změnila metoda, myšlení se evidentně nezměnilo. Pořád si chtějí vyšlechtit nové obyvatelstvo.

K tomu se přidávají názory německé strany Zelených, například její členky Ska Kellerové, která navrhuje, aby do východní Evropy byly přemístěny celé syrské vesnice, čímž by se vytvořily komunity, ve kterých by se imigranti mohli lépe integrovat.

Právě eugenické sny těchto politiků, kteří bohužel ovládají Evropu, jsou jednou z fatálních příčin migrace. A když se náhodou objeví nějaký opravdu statečný politik, například nová předsedkyně německé CDU Annegret Kramp-Karrenbauer, která se dopouští té "nepřístojnosti", že nahlas říká pravdu, tak se ji ti novodobí sociální inženýři snaží doslova uštvat – a to naprosto shodnou rétorikou, jakou používá například zdejší bloger – pan Horner.

6 0
možnosti

Němci byli vždycky divný.

0 0
možnosti

Z clanku jsem ale pane Braune nepochopil za jakeho imigranta se povazujet vy.

Jinak se mi libi ze rozlisujete uprckiky z valkou zmitanych zemi stredniho vychodu a fricany. O zech vime ale hej ze jsou tmavsi barvy a o tom z ktere zeme jsou se uz nemluvi. A ona ta valka je ale v te Africe take.

2 4
možnosti

P59e79t23r 63B76u38r69i87a24n

24. 7. 2019 13:43

Pochybuji, že by při vyplňování azylového dotazníku do kolonky: země původu, uvedli: tmavší barva.

Statistiky původů migrantů jsou volně k dispozici. Tedy ano, máte pravdu. Nemluví se o tom, ale píše ostopéro.

1 0
možnosti

I28v71a35n71a 13L71a34n89c43e

24. 7. 2019 12:38

Pěkný blog i písničky R^R^R^

0 0
možnosti

Líbí se mi atmosféra vašeho blogu. Vnímám v něm pravduR^. A ta první písnička - za mě velké ano:-).

3 1
možnosti

R^R^R^

Dík za moudrá slova!

:-)

1 2
možnosti

V čem jsou zdejší slova moudrá?? Každý, kdo nesouhlasí s drastickými názory jediného spravedlivého žida na tomto blogu je ihned označen za zastánce imigrace. Je to kolektivní vina jako prase. Možná proto moji etničtí příbuzní v hrobech Izraele a v hrobech Terezína se nad ním obracejí v hrobě.

1 3
možnosti
Foto

A to si kdysi do Ameriky vozili otroky, aby tam měl kdo pracovat. A když se nám sem levná pracovní síla hrne sama, tak se to najednou nelíbí. ;-D

2 0
možnosti

A přitom otrokářů by se tady našlo dost :-)

4 0
možnosti

H52o56n13z63a 27V69a26c42e80k

24. 7. 2019 10:31

Martine,jako vždycky od Vás. Věcně,bez nějaké nenávisti... Jen blog o tom,co se právě děje... Já osobně si myslím,že ti,co do Evropy teď migrují nejsou zdaleka (většinou) lidé,kteří by potřebovali pomoc nejvíc. Ti nejpotřebnejší budou mít těžko na to,aby zaplatili všechny ty převaděče.

7 2
možnosti

Nějaká taková selekce tam jistě je, menší počet afrických uprchlíků směřuje do Evropy, ale většinou zůstavají v Africe. V Respektu byl rozhovor s člověkem z Evropy, který před lety zůstal v Etiopii ( myslím ) a ten popisoval migraci v rámci země. Přijdou třeba sucha, která zničí úrodu, tak odejdou do města, aby se uživili a třeba po dvou letech se vrátí a zese se věnují zemědělství. Je absurdní, že tyhle lidi kolektivně mnozí považují za líné nemakačenka ( to nepodsouvám vám ).

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pane Polický, můžete svá tvrzení opřít o doložitelná fakta???

4 1
možnosti

Souhlas. R^ Nejdůležitější podle mne je udělat takové kroky, aby pašeráci lidí konečně pochopili, že na tomto poli už jim pšenka nepokvete - tzn. odmítat lodě se "zachráněnými" migranty, jak to teď praktikuje Itálie. Když už nelze jinak, nechat je vystoupit, poskytnout nezbytnou pomoc, a pak nalodit na jinou loď a poslat šupem zpátky. Jsou známy případy, kdy jsou migranti na rybářské lodi a teprve blízko pobřeží je z ní vysadí na člun, aby mohli být "zachráněni" (nejlépe, když je poblíž nějaká jiná loď). Řešit nedostatek pracovních sil lze administrativní formou poskytováním pracovních a pobytových víz (jak to dělá ČR v případě Ukrajinců). Lidé s takovým povolením pak mohou cestovat legálně a jejich počet se dá regulovat. Živelná imigrace je cesta do pekel, té mohou tleskat jen Hornerové a jemu podobní.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS