Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Málem jsem přehlédl takový krásný blog!

Karma.

:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Krásné fotky, Mirko:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, pane Honzo, za pochvalu. (Ale jsou jen normální, dokumentární). ;-)

1 0
možnosti

Musel to být krásný zážitek.

0 0
možnosti
Foto

Vyjet si "za hranice všedních dnů" je pro mne vždycky velkým zážitkem. (A může to být i po naší milované vlasti). Díky, paní Naďo, zdravím.;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Díky, pane Jaroslave za poznámku... První cesta do Holandska mě ohromila, to jsme ho projeli křížem krážem - (většina větších měst a musejí) nenechali jsme si nic ujít - mám spoustu vzpomínek a fotografií. Moje reportáže tehdy vyšly ve dvou regionálních novinách. (Hodonín, Zlín). při druhé cestě, to jsme jeli v dubnu autobusem jsme navštívili hlavně v "květinovou výstavu" v Keukenhofu, a tu třetí jsme si již automobilem jsme si již vychutnávali - tehdy přišlo i na Rotterdam. Podívala jsem se například i jak vypadají nizozemské hřbitovy a podobně. Pořád tam máte tolik černobílých ptáků - strak? Když jsem tam byla naposledy, byl jich tam neurékom. Zdravím ...;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, paní Ivanko, za nakouknutí... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 23,35
  • Průměrná čtenost 721x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik