Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Ale krasne jste se vyhnul slovum 'islam,muslim'

Cesi jsou velice tolerantni k migrantum, jenom tu proste nechceme zpet 13 stoleti to je vse ,vic za tim nehledejte

26 1
možnosti

jakozto humanista jsem proti migraci lidi z kulturne nekomaptibilnich zemi. Jim se pomuze jen kratkodobe a nas to znici. Proto navrhuji dva body:

1. prevence - antikoncepce do humanitarni pomoci

2. reseni nasledku - obsadit kus lybie, a zalozit tam uprchlicky stat pod spravou Eu. tam by ale migranti normalne pracovali apod. pouze by moc byla v rukou EU

10 2
možnosti
Foto

A další lágry pro nepohodlnné Evropany budou následovat kde?

To co navrhujete je cesta o 100 let tpět a může vést jedině válceRv

1 13
možnosti
IO

Přijetím téměř 2 milionů migrantů porušila Frau Merkel snad všechny zákony a předpisy, které ohledně migrace a volného pohybu po Shengenském prostoru existují. O pašerácích se (už konečně) běžně píše - dříve to bylo nemyslitelné. Syřani ze střední Afriky, lékařům byly zakazované testy na věk (aby 32 leté deti neutrpěly šok). A vy tohle chcete obhajovat? :(

23 2
možnosti
Foto

Lžete, paí Merkelová neporušila jediný zákon v oblasti migrace.

To, že lidi jakoVy ty zákoy neznají je druhá věc, ale paní Merkelová nic neporušila.

2 17
možnosti
PH

Sluníčka to okecávají různě, často si i samy sobě protiřečí, jedno ale mají společné: snaží se, aby migrace do Evropy byla co největší.

11 0
možnosti
GK

Ne vzdyt pise, ze mluvil s mnoha slunickarema a nikdo z nich nechce nerizenou migraci. Protoze oni chteji rizenou;-D. Celej clanej je jen blabol.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JU

J82o57s55e71f 11U72l46m45a16n

23. 7. 2019 17:57

Redakce má své oblíbence...Těm propaguje články bez ohledu na to, zda jsou nebo nejsou kvalitní, zda přinášejí něco nového nebo jsou pořád o tom samém. Je třeba uznat, že ti oblíbenci nepochází z jednoho názorového proudu, což se dá považovat jako plus, ale tím pozitiva končí.

5 1
možnosti
PV

Možná ve vedení unie zvolili někoho, ale u nás je ta situace přesně opačná. A pokud jsme ještě suverénní stát tak na tom sakra záleží a nikdo pusu držet nebude jen proto že liberální panáčci v Bruselu si s ilegální migrací nejen že neví rady, ale neziskovky které ji napomáhají dokonce oslavují. Že to jde jasně ukazuje Austrálie. A utopených mají nula narozdíl od 14000 ve středozemním moři. Tak mi povídejte co je ve výsledku humánnější.

12 2
možnosti
JU

J31o86s83e87f 17U56l70m69a98n

23. 7. 2019 17:17

"Nikde nezaslechnete ani ň proti skutečným pašerákům lidí." - ale neziskovky typu Sea Watch JSOU skuteční pašeráci. Co víc byste chtěl?

13 0
možnosti
GK

R^ slunicko nic nechape. Slunicko by nam mohlo vysvetlit kdo je to ultrapravicak a kdo ultralevicak.

0 0
možnosti
JT

J11i63r45i 64T28i55c61h70y

23. 7. 2019 17:12

Temer nikdy vyplody tohoto pisalka nectu, pritom tento snad ani neni jeho nejhorsi. Musim ale vydat varovani, co muzeme ocekavat ze "zapadu". Na priklad v Kanade by tento pisalek byl vazenym a publikovanym novinarem, Kritika jeho clanku by nebyla povolena, pokud by se vyjimecne objevilo misto pro diskuzi, jemu odporujici nazory by byly smazany. Takto vypada fasisticka diktatura levicoveho liberalismu.

4 1
možnosti
MK

Nedočetl jsem to, tolik nelogismů, nesmyslných výrazů a neschopnosti používat slova ve vztahu k to mu co chci říci jsem neviděl snad ani žáka zvláštní školy. Možná by se autor měl zamyslet sám nad sebou, zda je schopen nejen používat cizí slova, ale zda také chápe jejich obsah. Osobně se domnívám, že nikoliv. Že vše co autor píše a kde vkládá cizí slova a vlastní slovní obraty je jen snahou oslnit čtenáře, že autor je nějak vzdělán, ale skutečnost je taková, že tohle dělají děti, které stejně jako autor nerozumí tomu co říkají, ale před sebou jsou za hvězdy.

6 1
možnosti
PP

Musíte se učit porozumět psanému textu postupně. Pro začátek se osvědčuje Ferda Mravenec.

1 1
možnosti
PT

P87e26t61r 82T68o45m82e77k

23. 7. 2019 16:34

Hornere, pořád nás tady napomínáte a poučujete. Odpovězte mně prosím na otázku. Bude vám vadit když se Evropa stane muslimským světadílem? Ptám se i když vím, že odpovědět nejste schopen.

13 2
možnosti
JU

J45o63s50e62f 77U46l13m42a48n

23. 7. 2019 17:34

To se podle autora nemůže stát, prostě se to nějak vyřeší. Oni si ti jakože liberálové myslí, ža máme demokracii a vše je pod kontrolou. Za prvé je těch muslimů relativně málo, za druhé kdyby náhodou začalo docházet k něčemu nekalému, tak to přece zastavíme, ne? No...ne...Ani prd. Oni nejsou schopni zastavit ani Trumpa ani Putina ani Zemana ani Orbána ani nikoho z těch lidí, které tak nenávidí, ba ani Babiše, i když proti němu pořádají bezzubé demonstrace. Prostě nemají jak...a zrovna tak nebudou mít jak zastavit muslimy, když se rozhodnou dělat něco proti jejich vůli respektive naší vůli. Tak se budou přizpůsobovat a přizpůsobovat, až se z nás stane Libanon. Bohužel za jejich hloupost ale zaplatí druzí.

4 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik