Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Pokud naše média už něco o Rusku napíši včetně naši nejobjektivnější ČT, tak jedině něco negativního ve smyslu BUBUBU Rusko.

2 1
možnosti
VS

A proto zde máme pana "" Větvičku" a ostatní nebojácné vlastenec, kteří to mají obráceně.

0 0
možnosti
JT

Tuš to sem to zas prokaučoval. Bo loni mě stalo vizum vic jak letenka. A Petrodvorce zavřete po vychřici. Dnešni turystycka mladež ani nevi, koho ma v Jarkovi N.

0 0
možnosti
VS

Takže Rusko recipročně zavedlo víza což podle vás bylo "drahe jak cyp, bylo to otravne a byrokratycke jak cyp". Jak mám tedy chápat vaše vyjádření v jedné z minulých diskuzí, že ve věci získání ruského víza "stači dat pas, fotku a vyplněny formulař česke agentuře a za 10 dnu mate vizum". Když ještě navíc veškeré "kecy o ubytovani, zvacich dopisach, doručeni, cestovani atd. su nesmysly".

5 6
možnosti
VS

Dle uděleného mínusu usuzuji, že pan "Větvička" můj dotaz četl (pokud nemínusuje podle jména, podobně jako jeden jeho fanoušek). Absenci odpovědi si tedy vysvětluji buď jeho neschopností vysvětlit rozpor v jeho prohlášeních, nebo jeho nechutí reagovat na jiné než pochvalné příspěvky.

Ale možná je vysvětlení jednodušší a prostě je na mne naštvaný, jelikož jsem upozornil na to, že část jeho nové knihy tvoří mírně upravená hesla z Wikipedie.

0 0
možnosti
MS

Možná je to slovíčkaření, ale správná terminologie je zde elektronické vízum, nikoli zrušení vízové povinnosti. Elektronická ESTA víza do USA jsou analogická. Současná platnost pro Královec je marginální záležitost, Petěrburg bude zajímavější.

1 0
možnosti
Foto

Že by se Rusové chytli za nos a je to předznamenání navrácení Německu, stejně jako se totéž domnívají o Krymu a Rusku?

2 6
možnosti
PB

...... pomaloučku, polehoučku, potichoučku,- ale vono to pude!,- obyčejní (tzn.normální) lidi sou všade fajn, ať sa jedná o jakoukoliv světovou stranu,- enem ta svinská politika a scestný ideje, protkaný zvráceným moralismem, to holt vidí ináč!R^

14 1
možnosti
JZ

Tu informaci nezveřejnilo dokonce ani samo ruské velvyslanectví na svých stránkách v novinkách, jestli jsem se dobře díval, těžko něco vytýkat médiím. Ale můžeme jim třeba vytknout, že nezveřejnila informaci, že bez víza se dá dostat i do dvou příhraničních oblastí Běloruska u polské hranice či při příletu do Minsku, to by jistě taky mělo být v hlavních zprávách všech médií.:-)

3 0
možnosti
DM

Bělorusko to má na stránkách velvyslanectví už dlouho. Ovšem Čechů tam zase tolik nejezdí. A myslím, že to v novinách taky nebylo :-)

2 0
možnosti
AM

A17d24a39m 88M62a10l88ý

23. 7. 2019 16:37

Je jasné, že Rusko je z hlediska zájmu turistů málo významné. Aby se to změnilo, bude muset Rusko ujít ještě velký cesty.

0 12
možnosti
DM

No jasně, vždyť tam na rozdíl třeba od Chorvatska vůbec nic není, že? :-D

6 0
možnosti
Foto

My můžeme bezvízově cestovat asi do 150 zemí světa. Český pas patří k 10 nejlepším na světě. Prostě nikoho neohrožujeme a naše peníze jsou žádané.

A jsem rád, že svoloč z některých zemí k nám volně nemůže. Většinou přináší jen kriminalitu a podivné zvyky. A mohou si jejich vůdci dělat co chtějí, doufám že tato praxe zůstane.

12 11
možnosti
LH

Panebože že se vas zrovna uprchlíci budou ptát jestli k nam smej. Typickej ideologickej svszacek...

14 2
možnosti
DR

Samozřejmě zasloužená karma. R^

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS