Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Karma.R^Přesně takto jako bývalá volička ODS ji dnes vidím, už ty kecy o snižování daní a byrokracie nemůžu ani slyšet.

2 0
možnosti

článek se mě nelíbí

0 0
možnosti
ZD

Boří Vámi vysněné nebo jinde odposlechnuté báchorky ?

2 1
možnosti
PS

Dobrý večer paní Kateřino. Skvělý příspěvek, vše bych hned podepsal. Snad bych jen dodal, že podle mého názoru z tohoto nápadu nic nebude. Koalice 4 stran by pro vstup do PS musela přesáhnout hranici 20%. Třem trpaslíkům TOP09, STAN a KDU-ČSL to asi bude jedno. Při samostatné kandidatuře nemají nic jistého, nebo spíš mají téměř jisté že zvoleni nebudou. Ale bude to riskovat ODS se svými "pyšnými" 13-14% ? A podle dnes zveřejněného průzkumu má ANO 30,1%, zatímco čtyři uvažované strany budoucí protibabišovské koalice jen 28,7%. A to nemluvím o tom, že tři nuly a jednička nedají v součtu dvojku :-)

8 1
možnosti
VN

a kromě toho ODS určitě nepomůže samodeklarující se budoucí premiér, nemastný neslaný a stále jen kritizující Fiala.

7 2
možnosti
JT

R^. Lhotská do Strakovky !

3 1
možnosti
ZD

Bohužel ji neznám, podle dosavadních textů autorce nechybí nadhled, potřebný odstup, postřeh a umění presentovat své myšlenky srozumitelně a čtivě. Nevím kdo by stál nakonec proti ní, ale rozhodně by proti dosud avizovaným kandidátům měla nejvyšší šance.

3 0
možnosti
VK

V15í94t 12K70u23č72e53r12a

24. 7. 2019 15:57

Možná už si paní Lhotská nevzpomenete, ale když šel do politiky pan Babiš, tak měl skoro přesně takováto hesla - jen tam kde má pan Fiala "Babiš", měl pan Babiš "ODS".

Souhlasím s tím, že ODS už ve vládě byla několikrát a skoro vždy to skončilo fiaskem, ale nevzpomínám si, že by některý její "nástupce", (kromě toho, že ji kritizoval) dokázal něco jiného. Naslibovat - to ano, ale výsledek?

O 40 000 státních zaměstnaců více, minimální odvody státu s pojišťovnám zvýšeny o více než 50% (tedy ono se to prezentuje jako zvýšení minimální mzdy, ale od nich se odvíjí minimální odvody). Z vybraných daní se dělá loterie a rozdávají se peníze (drobné), aby se odvedla pozornost o tom kam jdou velké, Respekt našeho státu v zahraničí (pokud pominu Rusko) je na minimu...

Co dodat...

5 6
možnosti
ZD

Pokud si vyberete jen samé "problémy" a nafouknete je - vypadá to jako katastrofa. Ale ono je to jako s tou - do půlky plnou - sklenicí vody. Je váš problém, že vidíte jen to problémové. Nic v životě - a tím i v politice - jen černé a jen bílé. Pokud jste tragéd - vidíte poloprázdnou sklenici a naříkáte.

9 1
možnosti
Foto

To jsem zvědavá, jestli, až se zítra ráno probudím, zde článek stále ještě bude.;-D

2 11
možnosti
ZD

Zase vám něco nevyšlo...poslední dobou nějak přituhuje!

7 0
možnosti
JK

J54a82r68d70a 97K25l76í64m76a

24. 7. 2019 11:53

Ono "Stop Babiš" programem být může. Nehospodárnost a populismus vlády je s premiérem úzce spojen (viz např. státní rozpočet).

2 6
možnosti
ZD

V zemi kde jsou mantinely omezeny zákony a tyto zákony se dodržují netřeba řešit názor jedněch proti druhým podobnými diletantskými kroky.

7 0
možnosti
LJ

V. Odstrčil 10:37

Kdo je konzervativně-liberální kulatý čtverec" a jejich hospodaření :

Kalousek - 667 mld

Sobotka - 394 mld

Mertlík - 91 mld

Rusnok - 67 mld

Babiš + 68 mld

Zeptejte se Kalouskovo KLT (konzervativně liberální tunelářská), kde jsou ty jeho miliardy? V dálnicích, nemocnicích, školkách, důchoďácích, nových pracovních místech...?

18 2
možnosti
SN

:-).......Luboši, s tím tu neobstojíte! Všeználek Kindl Vám to jistě vyvrátí ! R^R^R^

3 0
možnosti
JH

hned první věta je velmi výstižná... " Tedy zase jen opakující se tisíckrát provařené kecy " ;-)

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS