Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle tohoto článku to vypadá, že Piráti účelově vybírají peníze na převoz migrantů a oni přitom přispěli Lékařům bez hranic, kteří část svých prostředků používají na provoz lodě.

Autor nijak neřeší, jakým celkovým objemem darů Lékaři bez hranic disponují a kolik promile z něj připadá na provoz oné lodě, takže to vypadá, že loď platí Praha 5. Tomu říkám pravé údernictví. Téma uchopit manipulativně, povrchně použít oslí můstky a snažit se zabodovat za každou cenu. Klasická úderka, která si svým počínáním příliš nezadá s těmi, které nazývá úderkou neomarxistickou. :-)

0 1
možnosti

J66i81r53i 84C75e87e

25. 7. 2019 11:35

Líbí se mi, jak místní neomarxistická úderka opět šíří hoaxy o "topících se uprchlících, které máme povinnost zachraňovat".

Nic není blíž realitě, než topící se nešťastníci. Ve skutečnosti jde o cizince vyhýbající se vízové povinnosti, kteří zaplatili ekvivalent 50 - 100 tis. Kč, aby se prostřednictvím spolupráce arabských pašeráků a evropských NGO dostali do Evropy.

Jak v libyjských táborech, tak v lodích pašeráků se nacházejí dobrovolně, na základě svého svobodného rozhodnutí, navíc a jsou byli ochotni za tyto "služby" platit..

Hoaxy o topících se byly spolehlivě vyvráceny záběry z dronů Frontexu, které zachycují překládání cizinců na lodě NGO.

Podle výsledků azylového řízení navíc nemá převážná většina těchto cizinců nárok na žádný z druhů mezinárodní ochrany, pouze představují zátěž pro veřejné rozpočty zemí EU, které navíc zcela selhávají v realizaci repatriací a deportací.

12 1
možnosti

Asi to nesouzní se současnými "evropskými hodnotami" a pro mnohé to bude znít tvrdě, ale přítomnost lékařů bez hranic v Africe je jen zásahem do přirozeného vývoje v přírodě a přispívá tak jen k sebezničení tohoto kontinentu a k následnému zániku Evropy, tak, jak jsme ji dosud znali. Každý, kdo k tomu jakýmkoli způsobem přispívá jen urychluje konec evropské civilizace a připravuje "Afriku v Evropě" pro své potomky.

6 0
možnosti

Kdo? Bohužel my všichni, stejně jako propagandu na ČT a další nechutnosti.

3 1
možnosti

Nevim to stejne jako vsichni ostatni. jen se domnivam ze jsou placeni v petrorublech.

1 2
možnosti

J82i81r63i 13C33e88e

25. 7. 2019 11:05

Nesuďte každého podle sebe, trolle.

1 1
možnosti

Díky za info, protože tuhle otázku si asi klade hodně lidí, kteří sledují , co se děje ve Středomoří s převážením zájemců o azyl v AU. Pardon v EU. :-) Pro kapitánky Racketeové je dobrá informace, že peněz proudí dost a tak si mohou užívat dobrodružství, dokud je to bude bavit a nezaleží nakonec rodinku v domečku s bazénem, kde budou psát paměti, jak zachraňovali Afričany.

16 0
možnosti
Foto

Jsem dal karmu. Když se někdo nazývá "pirát" tak to mluví samo za sebe.

24 1
možnosti
Foto

... a nestydí se za to... :-/ Také si myslím...

0 1
možnosti

Díky za tip, okamžitě posílám dar.

0 20
možnosti

P16e32t93r 51B69u19r40i90a35n

22. 7. 2019 13:11

Tak vy jste dodnes o neziskovce Lékaři bez hranic neslyšel?

Už je mi jasné, co za exponáty podporují neziskovky ;-D

26 0
možnosti
Foto

Já tuhle slyšel, že to dělá nějaký svobodný Mach, ale on teď směřuje k Trikoloře, tak nevím. Ale určitě migroval z Bruselu do ČR. Jestli si to platil sám, tak asi nebudu daleko od pravdy. ;-D

Antikarma! Rv

4 31
možnosti

Tak jste si ulevil, nakydal trošku špíny a teď byste nám mohl sdělit své argunety. Např. s tím v článku nesouhlasíte, co považujete za chybné tvrzení apod.

20 0
možnosti

Pane Machu, pokud nejste hlupák a podíváte se upřímně do svého svědomí, musíte uznat, že tento váš text, je přinejmenším hodně manipulativní. Stydět by se za něj nemusely ani Parlamentní listy. Kdo financuje převážení migrantů po moři? Pražští Piráti?.. Čekal jsem, co z toho bude a nakonec se dovím, že Praha 5 vybrala na benefiční akci nějaké peníze a poslala je organizaci Lékaři bez hranic - organizaci, která pomáhá ve více než 70 zemích světa, zaměstnává 38 000 místních a 3 500 mezinárodních spolupracovníků a reálně pomáhá sta tisícům chudých lidí, kteří by jinak neměli šanci dostat jakoukoliv jinou zdravotní péči. No, to je opravdu hrůza pane Machu. Pravdou je, že v roce 2015 tato organizace skutečně provozovala tři lodě, které lovily lidi ze Středozemního a Egejského moře a že minulý týden organizace oznámila, že plavby u Libye obnoví. Také si nemyslím, že je to ve všech ohledech správné, ale dávat to do souvislostí s Piráty a benefičním plesem Prahy 5, který se mimochodem konal už 12. 4. 2019, tedy v době, kdy Lékaři bez hranic záchranné lodě neprovozovali? No, nevím, jestli zrovna tohle vám pomůže oživit pohasínající hvězdu vaší politické kariéry... Neřekl bych.

7 38
možnosti

Afrika potřebuje zvýšit životní úroveň a ne tam cpát léky a potraviny. Z těch se akorát vygeneruje populační nadprodukce, která táhne do Evropy.

S vyšší živ. úrovní populační mašinka zpomaluje.

Lékaři bez hranic by udělali dobrý skutek, když by ty "plavčíky" vozili zpět do Afriky a vybavili je antikoncepcí a kondomy.

7 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 32,93
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky