Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Hezká pohádka.....

0 0
možnosti
PS

To já mám opačné zážitky - v čekárně rehabilitací sedí muž, pan Rudolf Hrušínský jako vyšitý (https://cs.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Hru%C5%A1%C3%ADnsk%C3%BD_mlad%C5%A1%C3%AD).

A tak jsem se jeho bez obalu optal, zda ví, na koho je podobný. S úsměvem odpověděl, že to ví dobře. I sestřičky ho neoslovili jinak, než "..ten Hrušínský je již z vany, apod.". A tak jsem získal dalšího přítele, o němž platí tohle:

„Přátelství je tichý soulad mezi dvěma citlivými a čestnými lidmi“ » Voltair.

0 0
možnosti
PL

P83e83t58r 68L38a47n10g17e76r

21. 7. 2019 18:04

Tak dnes velikánská karma. Vtipné, stručně a napínavé.

2 0
možnosti
Foto

Sympatický blog, moc jste mě pobavil:-)!

2 0
možnosti
PS

Díky za mě panu autorovi, protože Vám je odreagování a pobavení velmi potřeba....R^

0 0
možnosti
MB

Já se střetl se všemi! Dokonce získal jejich podpisy! Občas píši o vylepšování třídního původu ve svazu mládeže. Pak oblíbené školení na horských chajdách - První tunely do Státního rozpočtu! Mega denní norma 35 Kč za účastníka! Tedy dopisování těch neexistujících. Kohosi napadlo - Gott, logicky i Vondráčková, tedy i Štaidl! Zapsáni, prachy propity = Hudební hvězdy odškoleny ! = Revizní komise - Očekávaně bedlivá nebyla ! Zřejmě tím, že byl přítomen předseda, tedy zapsán jako Zelenková ! ...:-)

0 0
možnosti
Foto

No jo, amatér. My profesionálové jsme ovšem na setkání se slavnými osobnostmi zvyklí, je to v podstatě náš denní chléb (o dvou kůrkách). V roce 1962 nebo 1963 zavítal budoucí Mistr do Turnova, kde v letním kině zapěl v doprovodu orchestru Karla Krautgartnera. A já to ZVUČIL! A vlastnoručně jsem do Mistrových rukou vložil mikrofon Neumann. A od té doby, kdykoliv vidím mikrofon, vybaví se mi (tehdy) mladistvá Mistrova tvář.

Karma! R^

6 0
možnosti
Foto

Pavle Dvořáku. To jsem nevěděl, že jsi to zvučil. Já byl v tom letním kině také, což jsem psal v mém článku Karel Gott - síla pokory. Ale muselo to být buďto v červnu nebo v září 1961. Buďto jsem byl na konci prváku nebo na začátku druháku na "špéře". Pak už byl Got trochu známý ze Semaforu. V Turnově ho Karel Krautgartner ještě představil jako pěvecký talent. Pavle, jsi to ty, co dostal při majálesu 1967 na Petříně obuškem do hlavy od SNB a přišel částečně o sluch?

0 0
možnosti
Foto

I97v64a45n 71M20a60r32e29k

21. 7. 2019 10:14

Karma,ale? . . . . . . Je vidět, že jste z toho nečekaného setkání s Mistrem rozklepaný ještě nyní. Svědčí o tom 2x vložený stejný blog. 8-o

3 0
možnosti
Foto

:-)Je to tak stále na to musím myslet, a když hrají tu moji říkám si s Janou Hlaváčovou: "...musíš, Kájo, musíš!"

https://www.youtube.com/watch?v=jfBv6wWee08

Již před chvíli jsem přišel na to, že jsem zmáčkl dvakrát " Ctrl-C" , ale děkuji za upozornění. :-)

3 0
možnosti
Foto

Veselá příhoda a karma ode mne. R^

4 0
možnosti
Foto

:-)Děkuji vám, Tomáši.

1 0
možnosti