Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J12o67s91e26f 20U25l79m35a59n

21. 7. 2019 19:31

Zajímalo by mě, proč to tak je...Posledně ve Francii jsem si v Lidlu koupil plísňový sýr za 1,99 EUR, což je cena, za kolik se u nás prodává stejné množství Zlaté Nivy od Madety (jinak tam ale bylo dráž). Ten sýr byl skvělý, kdežto ten od Madety se prostě dá...Sýry v zahraničí jsou prostě úplně jiná dimenze. Asi jako zmrzliny...:-/

7 0
možnosti
VV

Podobne je to i s pecivem a uzeninami. Jen to pivo nezaostava.

3 0
možnosti
Foto

No ve světě je "street food" trochu dál, no ;-D

5 0
možnosti
TC

Nevím kam na takové šmakulády chodíte, ale proti gustu žádný dešputát. Jestli si toto kupujeta a navíc to ještě jíte......pánbůh s váma.

2 0
možnosti
DV

D77a91v15i94d 42V19l20k

21. 7. 2019 18:48

Byl jste někdy na venkově na koupališti?

2 0
možnosti
MV

Nic horšího než langos jsem v hubě nikdy neměl. Snad jen plněnej ovčí žaludek uvarenej ve vodě. Haggis se to, myslím, jmenovalo.

5 5
možnosti
VV

Kdyz jsem prvne po padu zelezne opony navstivil Prahu, byla plna langosu. s marmeladou, se syrem, s cesnekem, jeden hnusnejsi nez druhy. A vsude smrad z pripaleneho tuku. Velice mne prekvapilo, kdyz se pred mesicem u vchodu do Real objevil kiosek s langosi. Na tabuli velky vyber. Moc velkej zajem o ne nebyl. Ono taky za 8,90 € dostanu vsude neco mnohem lepsiho.

1 0
možnosti
Foto

R^Se z toho posměju, budeš mě mít na svědomí;-D

0 0
možnosti
Foto

J46a73n 85Š91i15k

21. 7. 2019 13:07

Není nad pravé české speciality ;-D

0 1
možnosti
Foto

;-D Věřím, že když to dáma zapila dvanáctkou, tak to i případné delikátní zažívací ústrojí muselo bez újmy přečkat.

Tak to by bylo a já jdu do ledničky omrknout brokolici.;-)

7 0
možnosti
DV

D33a17v92i20d 29V65l17k

21. 7. 2019 14:18

To chce maso na tu zlomeninu

1 0
možnosti
Foto

Karma za ranní procvičení bránice.

Nicméně - můj přítel Ital - pan profesor z Ferrarské university byl u nás na návštěvě a moje tchyně si nevěděla rady, co panu Italovi připravit. Vědoma si neschopnosti udělat hody středomořské diety hodila vše za hlavu a připravila klasickou kyselačku se zelím a klobásou a vepřoknedlozelo. Nikdy jsem neviděl pana profesora se tak olizovat a žádat nášup. Totéž jeho famiglia. Musel jsem sice posléze následky řešit slivovicí, ale vzhledem k tomu, že na to dodnes vzpomíná, musel to být pro něj zážitek.

Pěknou neděli Davide.

14 0
možnosti
DV

D68a13v62i33d 55V73l40k

21. 7. 2019 9:58

Taky Moc teď na to psaní a čtení nemám čas,učím se prodávat klobásy a kozí sýry.

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,47
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik