Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mi uniká smysl tohoto článku. Ať si v USA dělají co chtějí muslimové, židé, budhisti, cyklisti a další. Takovými naprosto zbytečnými příspěvky, které jsou v rovině "fake news" je internet zaplaven až až ;-D

0 0
možnosti

Příspěvek může být zbytečný, ale pokud je pravdivý - jako v tomto případě - rozhodně nemůže být řazen mezi fake news.

Smysluplnost tohoto článku vidím v tom, že ukazuje na používání dvojího metru - hidžáb je jednou považován za symbol útlaku žen v islámu a jindy jako symbol nedostatku svobodomyslnosti - když se to hodí.

Druhé provinění jednodenní Miss je v tom, že hovořila o statistice - jejíž pravdivost nikdo nezpochybnil - a tak se provinila znovu - nedostatkem korektnosti.

Pokud lhaní si do kapsy považujeme za korektnost.

2 0
možnosti

Po letech jsem si přečetla Škvoreckého Příběh inženýra lidských duší a s úděsem zjistila, že autor o podobných ideozločinech v akademickém prostředí Kanady píše r. 1977, kdy my jsme k Západu vzhlíželi jako k ideální demokracii.

2 0
možnosti

Možná vám připadá, že připomínat doby socialismu je pasé, když už uplynulo od jeho konce 30 let. Ale dokud budou v Poslanecké sněmovně a na jiných politických postech sedět komunisté, dokonce komunisté stalinistického typu (viz Semelová, která je klidně schopna prohlásit, že Miladu Horákovou popravili právem), navíc na nichž je v současné době prakticky závislá existence vlády, dokud tady budou lidé, kteří budou prohlašovat, že tehdy bylo líp a budou chtít návrat těch časů, tak to nikdy pasé nebude.

Připadá vám pasé připomínat doby fašismu a nacismu ? A to od dob konce 2.světové války uplynulo letos 74 let. Dokud tady budou lidé, kteří se k těmto zrůdným ideologiím hlásí, tak nelze přestat připomínat, co bylo, když nám tady vládly.

0 0
možnosti

Díky za dobrou práci. Úmysl sledovat "kulturní revoluci" na Západě a informovat o ní, je dobrý nápad. Zřejmě nezbyde nic jiného než vytvářet paralelní informační média.

1 0
možnosti

Kdy je světový den vepřových řízků? Běda, když si muslimové nesní svůj příděl, měli by být vyhozeni z univerzit, ze zaměstnání atd. A když je statistika rasistická, nevyhovující sluníčkové multikulti utopii o zlých běloších, kteří můžou za všechno špatné, tak je samozřejmě nutné lhát. Protože zastíráním skutečnosti se všechny problémy vyřeší... vlastně - jaké problémy? Problém jsou přece akorát bílí rasisti a xenofobové, všichni ostatní jsou bezchybní, dokonalí, láska a tolerance z nich úplně tryská.

2 0
možnosti

Takže Američanky sa musia prispôsobovať moslimkam, aby neboli "popoťahované"? Fakt? Nemali by sa prisposobovat tí noví? Keď sa tam nasťahujú kanibali, budú musieť verejne pôsobiaci Američania tvrdiť, že jesť ľudské mäso je pozitívne?

3 0
možnosti
Foto

Dievčaťu sa stalo len dobre. Keby bola politicky korektná, ostala by len jednou z tisícov královien krásy, na ktoré si nik nespomenie. Takto sa stala známou a ak je šikovná, môže rozbehnúť kariéru.

2 0
možnosti

Kde jste našel, že se událost stala tak, jak ji popisujete v prvním odstavci??? Našel jsem to o jejím tweetu o statistice "black on black gun violence", ale o té události s nabízením hidžábu nikde ani slovo. Pouze, že posílala nějaký tweet, kde kritizovala, že mají v kampusu "try a hijab on booth". Můžete dodat zdroj? Děkuji.

0 0
možnosti

Zdroj je přímo v blogu. Musíte dočíst až na konec.

0 0
možnosti

Škoda že nevyzvala muslimku jestli nepůjdou na koupaliště v bikinách.

6 0
možnosti

V dnešní tištěné MF Dnes jsou k případu další zajímavé detaily. Třeba - mail, kde se jí oznamovalo, že jako miss skončila, začíná slovy - Byli jsme uvědoměni, že vaše účty na sociálních sítích obsahují nevhodné, urážlivé a necitlivé příspěvky. A nedost na tom, že teda někdo bonzoval, ale protože tyto příspěvky byly už dávno smazané, někdo si je uložil, protože co kdyby se to někdy hodilo, že? A hodilo, zasedla kádrovací komise, a slečnu titulu zbavila. Nepřipomíná to něco? Taková padesátá léta, a svazáci, v modrých košilích - v čem jsou navlečeni ti aktivní soudruzi v USA?

Ohidžábovaná slečna missce napsala - Nechci, abys studovala na mé univerzitě. Tak ona to byla její univerzita. A odmítnutí hidžábu byl prohřešek toho nejvyššího řádu. Kdypak budeme slavit den hidžábu u nás? Můžu jen doufat, že nikdy.

A nakonec , miss je také migrantka, do USA přišla, když jí bylo 5 let. Ale co jí asi také hodně přitížilo, je to, že ne dost na tom, že podporuje Trumpa, ona je vysokou funkcionářkou svazu Američtí Číňané pro Donalda Trumpa. A to je teda v nynější Americe skoro smrtelný hřích.

Slečna je to moc krásná, a myslím, že to, že nebude miss, je možná plus, ona se neztratí. Ono to už totiž není žádná výhra.

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS