Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21i12r50i 77B56o17r

21. 7. 2019 12:59

Není nad odborníka. Teď je to jasné.;-D

0 1
možnosti

Nesouhlasím. Kompetenční žaloba řeší a určuje rozdělení kompetencí v případě nejasností. Zde žádné nejasnosti nejsou. Premiér navrhne a prezident odvolá (návrh podepíše). Jasně se v tomto bodě říká, že to prostě udělat musí a kecy o tom od kdy do kdy jsou jen výmluvy proto, že to udělat nechce. Prakticky si tím Zeman uzurpuje právo sám rozhodovat o složení vlády místo premiéra, které mu vůbec nenáleží. Pokud by se z tohoto a tomuto podobných justů Zemana stal precedent, znamenalo by to fakticky násilné nastolení prezidentského systému vedení státu do budoucna a tedy i pošlapání významné části parlamentní demokracie.

Zbytek je jen ohlupování těch oveček, které se nechají.

4 0
možnosti
Foto

Z podobných justů Zemana a jeho předchůdců už se precedens stal a bylo zapotřebí v tomto směru ústavu upravit. Předsedu vlády nepotřebujeme, potřebujeme hlavu státu.

0 0
možnosti

Bože, taková snůška nesmyslů, to se jen tak nevidí.

0 3
možnosti

Jiz nutnost mit souhlas prezidenta s odvolanim ministra je clanek v Ustave pro zemi zvana Kocourkov, pane Maji. A 65 pripominek dnesnich pisatelu ukazuje "nutnost" se zapojit do diskuze o tomto aktu. Uzasne!!!!!

Jiz "umelci" na zacatku prvni republiky tento ukon zapomeli z Ustavy Rakouska/Uherska vyloucit. Mocnare jsme zavrhli a prezident tento cin nemusel delat. Pan Klaus st. a pan Uhde tu prepsanou Ustavu podepsali i s timto clankem. Vypada to, ze ani nevedeli co podepisuji.

Snad jedina vyjimecnost tohoto clanku v Ustave je to mnozstvi slov, uvah a rozboru o akterech zapojenych do reseni tohoto clanku. O jejich zdravotnim stavu a politicke rozvaznosti. Velice poucne v dnesni CR!!!!!

1 0
možnosti

Zeman ohýbá /stavu a dělá si co chce !! Statečnou bojovnici s komunisty Sosnarovou loni poslanci navrhli na medaili Za hrdinství a co na to Zeman - dovolil si ji nevyznamenat !!! Přitom je Věra Sosnarová je známá jako jedna z posledních českých pamětnic sovětských koncentračních a pracovních táborů. Mluví o tom, že ji Rudá armáda odvlekla z rodného Brna až na Sibiř a po dvě dekády čelila znásilňování a zneužívání na místě, kde vězně upalovali ve stodolách a pohřbívali zaživa.

Slavná vězenkyně Věra Sosnarová v gulagu nikdy nebyla, doložil historik.

Umělecká fronta, poslanci, ČT, "historik" Ziegler i slovutní komunistobijci se tehdy pustili do Zemana, že si dělá co chce atd. atd.

Asi tolik k některým odborníkům na Ústavu a blogerům a diskutujícím.

:-)

3 2
možnosti

Jste hodní chlapci, že jste ji dali mínus. Také nemám rád podvodníky, co zneužívají druhé.

2 0
možnosti

Lituji, ale pokud někdo pochybuje o zdravém rozumu MZ, měl by se zamyslit nad konáním těch politiků ČSSD, které Hamáčka nutí k těm šaškárnám, které ČSSD dělá. Ne Zeman, ale někteří politici ČSSD tuto stranu likvidují.

3 0
možnosti

V případě MZ nelze hovořít o zdravém rozumu. Rv

5 1
možnosti

A máme zde dalšího MUDr. odborníka na internetovou diagnózu.

:-)R^

4 0
možnosti
Foto

Pro fandy Zemana je to O.K. a pro jeho protivníky je to za hranou.

2 0
možnosti
Foto

Jsou ovšem i tací, kteří se těm i těm smějí, neb je stále proč;-)

3 0
možnosti
Foto

Tak dalece, že už to víc ani nejde. Rv

2 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik