Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lenin, Stalin, Hitler - jedna pakáž. Nástroje pekla. Lidé, kteří dokázali vytvořit peklo na Zemi - bylo by zajímavé vidět do jejich myšlenek, o těch skutečných se toho moc nedovíme, dochovaly se jen nějaké drby a fakta o tom, co dělali, to je vše...Jung udělal takovou dálkou analýzu Hitlera a vnímal velmi dobře jeho nebezpečnost, která pramenila z "šamanských" schopností manipulovat davem. Všichni tři měli společné násilnické pojetí světa - zlepšení světa resp. německého postavení v Evropě - lze dosáhnout jen násilně.

0 0
možnosti

Vaše články jsou velmi dlouhé, asi přesně popisné, ale chybí v nich nějaká myšlenka. Je to pouze trapné žvanění.

0 0
možnosti

Píšete zajímavé věci. Jen jsou Vaše příspěvky příliš dlouhé. Tady to asi moc lidí nepřečte. I příspěvky na jednu stranu většině dělají potíže. :-)

1 0
možnosti

Již jako dítě trhal mouchám křídla a nožičky a bylo jasné, že tento novodobý lord Voldemort dá vzniknout říši zla, na jejíž dějinách a hrůzovládě rudých smrtijedů se ještě sto let poté budou pást exhibicionistky, aby se učinily, skrze své textové průjmy, a neověřitelné slátaniny, výstředně zajímavé pro své hrůzou a odporem zkoprnělé čtenářstvo. A kdo ví, jestli i dnes nepřipravují oni zaostalí krvežízniví mužici nějakou další revoluci - atomovku na ně!

0 1
možnosti

Váš textový průjem pramení z toho, že jste si přečetl o Leninovi maximálně příručku ruské ambasády. Mužici nebyli krvežízniví, to byli jen bolševici. Jste asi Putinoid, protože jen Putin dnes vyhrožuje použitím atomových zbraní.

1 0
možnosti
Foto

Takže Lenin byl mamánek, až příliš podporovaný svou matkou, která takto přispěla ke zkáze jeho charakteru.

0 0
možnosti
Foto

Kniha "Vývoj kapitalismu v Rusku" není samozřejmě filozofická práce.

0 0
možnosti
Foto

Karma.

Z Leninova pobytu v Curychu se dochovala dosti bizarní historka. V archivu tamní policie byl nalezen Leninův dopis s udáním na dadaisty, kteří (dle Lenina) tropili kravál a rušili noční klid. Lenin s Naděždou Krupskou pobýval ve stejné ulici jako známý Cabaret Voltaire, kde dadaisté pořádali své recesistické produkce.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS