Pondělí 9. prosince 2019, svátek má Vratislav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 9. prosince 2019 Vratislav

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T78o26m33á49š 45T46a49t35í81č39e53k 5940242770278

Je to tak. Indická světlá přinesla poctivé obohacení. R^

0/0
22.7.2019 0:49

D58u36š95a58n 18M17a10t72o63u91š26e90k 7663590970805

Zajímavý článek,dlužno dodat že mě IPA,Stouty a nic takového co smrdí citrusem a svrchním kvašením nechutn...

0/0
19.7.2019 12:48
Foto

J11i15ř40i68n55a 50P35o35l41á66k29o59v14á 2451211611485

Dobrý den, pěkně zpracovaná historie IPy. Dodávám, že zastudena lze chmelit i spodně kvašená piva. A co se týká doby studeného chmelení v ležáckém tanku, doba 2 dny je velmi krátká, bylo by to mrhání chmelem. Moje zkušenost je minimálně týden, optimálně 2 týdny. Další způsob jak do piva dostat více chmelového aroma je přídavek koncentrátu chmelových silic přímo za filtrací nebo před plněním do sudů. Na trhu je spousta nových odrůd chmelů, které konzumentům nabízejí nové zážitky. Tak vám přeji hodně nevšedních pivních zážitků a všem poctivým pivovarníkům, ať dá bůh štěstí.;-)

+3/0
19.7.2019 9:19

A15d15a31m 48M53a55l15ý 4860107422821

Lepší pivovarnický expert než politický analytik.

+2/0
19.7.2019 8:50

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz