Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

T77o98m79á61š 61T17a91t79í66č74e76k 5830892380838

Je to tak. Indická světlá přinesla poctivé obohacení. R^

0/0
doporučit
22.7.2019 0:49

D70u87š12a57n 53M52a47t71o46u14š82e80k 7483280260105

Zajímavý článek,dlužno dodat že mě IPA,Stouty a nic takového co smrdí citrusem a svrchním kvašením nechutn...

0/0
doporučit
19.7.2019 12:48
Foto

J17i19ř18i93n82a 28P29o87l11á66k45o43v37á 2151131811935

Dobrý den, pěkně zpracovaná historie IPy. Dodávám, že zastudena lze chmelit i spodně kvašená piva. A co se týká doby studeného chmelení v ležáckém tanku, doba 2 dny je velmi krátká, bylo by to mrhání chmelem. Moje zkušenost je minimálně týden, optimálně 2 týdny. Další způsob jak do piva dostat více chmelového aroma je přídavek koncentrátu chmelových silic přímo za filtrací nebo před plněním do sudů. Na trhu je spousta nových odrůd chmelů, které konzumentům nabízejí nové zážitky. Tak vám přeji hodně nevšedních pivních zážitků a všem poctivým pivovarníkům, ať dá bůh štěstí.;-)

+3/0
doporučit
19.7.2019 9:19

A49d83a79m 36M73a42l95ý 4680157952431

Lepší pivovarnický expert než politický analytik.

+2/0
doporučit
19.7.2019 8:50

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz