Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, v tomto případě s Vámi zas tak úplně nesouhlasím. Dle mého osobního názoru byl ten Hanákův výrok zbytečně silácký a hrubiánský. A je dobře, že se omluvil. To by totiž normální člověk měl umět. Uznat, že ujel a omluvit se. Nejsem schopen hodnotit osobu pana Hanáka, není mým koníčkem studovat jeho životní peripetie, ale to, že se omluvil, mu slouží ke cti.

Jinou otázkou je legitimní diskuse, zda mají mladí lidé ( "náctiletí" ) právo zajímat se o veřejné věci a mluvit do nich oněm tzv. "moudrým a dospělým". Osobně si myslím, že rozhodně to právo mají. Mají totiž mnohem čistší a méně zkažené srdce, než ti "moudří dospělí". Určitě není nezbytné, aby čtrnáctiletý člověk do detailu rozuměl celému komplexu ekologie jako vědy (atd.). Tohle mu vytýkat je faul. Takový mladý člověk má rozhodně právo volat i velice nahlas: "Lidi, přibrzděte, jsou zde velice znepokojivé věci, není to dobré, zamyslete se a začněte s tím něco dělat." Tak jako má právo mě třeba i desetiletý nebo dvanáctiletý syn upozornit, že jedu autem moc rychle a riskantně, čímž hazarduji i s jeho životem. A přitom vůbec nemusí do detailu rozumět konstrukci auta a fyzikálním zákonům.

3 0
možnosti
Foto

Bylo by nepřirozené kdybychom měli vždy a na všechno stejný názor. Děkuji za příspěvek!

2 0
možnosti
PD

no, pan Hanák má má másla na hlavě dosti. Souhlasit s ním mohu v náhledu na gretino hnutí, ovšem s formou vyjádření už asi těžko. Ale to je jen nepodstatná kauza. Pan Hanák je spolu s p. Dlouhým dlouhodobě zastáncem ekonomické strategie "buďme levnou kolonií, nic lepšího si nezasloužíme". A ten diplom? no, kdyby jel do Sládkovičova, měl by to blíž, vyšlo by to asi levněji a výsledná hodnota toho papíru by byla stejná

1 0
možnosti
Foto

Pane Flaško, ne všemu rozumím a v energetice jsem uživatel. Nikdy bych se ale nesnížíl k tomu abych obecně nabádal, či souhlasil s dáváním jakékoliv skupině přes držku. Ono by se to také mohlo vrátit. Takhle mluvívali papaláši a těm já nikdy nefandil a fandit nebudu.

7 0
možnosti
PK

Kauza Hanák mě neznepokojuje, pro Vás je to jen vhodné, aby jste okusil sílu medií a mainstreamu v jehož čele stojíte většinou svými blogy.

Nevím jaké znalosti energetiky máte, ale i já bych rád, aby naše energetika jednou nebyla závislá na jádru, ale na rozdíl od Němců na tom nejsme tak dobře abychom jejich cestou šli. Problémy s jádrem valíme před sebou,mj,ani nejsme schopni najít uložiště VP.Já jim fandím a nekritizuji je a jsem rád, že podíl uhlí na vyrobě El. Klesá a dokonce eneregii exportují. Zelený přístup vám nevoní, tak snad alespoň třídíte odpad.Rv

1 8
možnosti
Foto

Pane Korecký přejdu Vaše invektivy, které mi pravidelně s chutí vyčítáte.

Vystudoval jsem ČVUT, FEL, obor energetika. Je fajn že Němcům fandíte, ale já vidím ta tvrdá technická fakta.

9 0
možnosti
JK

Myšlenky jiných papouškujeme všichni ( v nějaké míře ) a vyjádření onoho pána ( takové zemanovské ) je pro mě hodně přes čáru.

5 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Problém je, že ekologickým problémům pořádně nerozumí nikdo. A to aby se pak jeden ufackoval. R^

3 0
možnosti
Foto

Inu, mám často chuť někomu říct, že je debil, ale taky to vždycky neřeknu.

Když už to takhle řekl, musí také nést následky.

4 0
možnosti
Foto

To víte, v dnešní době politické korektnosti by nesměl říci ani: "I vy jedna nehodná dítka!" Obávám se, že dnešní době by právě pomohlo říkat vše "na plná ústa".

3 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,41
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.