Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud by dnešní děti měli inteligenci Zemana, byli bychom na tom velice dobře. Zeman má své kaprice a vrtochy, ale ty měl i jako muž středního věku a tak bych je stáří nepřipisoval. Co mu konkrétně vyčítáte? Že použil občas vulgaritu? Většinou byla na místě. Že nechtěl vyměnit ministra, který se provinil tím, že potrestal zneužití postavení a chtěl omezit dotace kultuře, která je tam mizerná, že si na sebe nevydělá? To se dá jen chválit.

2 8
možnosti
MV

Máte, bohužel, úplnou pravdu. Pár přes (každý ať si vybere co) by mu prisluselo. A velmi si cením vašeho názoru s ohledem na Vas věk. Ne každý důchodce se nechá opít zvýšením penze a tramvají zdarma. Děkuji.

6 0
možnosti
Foto

Zeman zvýšil důchody a poskytl tramvaje zdarma?

2 0
možnosti
Foto

K čemu takové výpady vůči demokracii?? ;-D

3 0
možnosti
MV

Taky si to často říkám, když sleduju kroky toho nemocného muže.

3 1
možnosti
PK

Hráli si před ním, hraje si on a budou si jistě i hrát po něm. Mimochodem vrátil jsem se ze států a kdybyste slyšel co se vše o panu Tr. říká a co vše zlého učinil a jak se mu říká....no jistě by jste se podivil.:-)

2 0
možnosti
MV

Věřte, že je dost lidem v Česku jedno, co si v USA říkají o Trumpovi. Naším prezidentem je Zeman. A je to hodně smutnej pohled. O poslechu ani nemluvě.

3 0
možnosti
SN

:-).......Pane autore, přál bych Vám ze srdce, abyste měl alespoň desetinu rozumu, zkušeností a rozvážnosti, co má on! !!!!!!

3 12
možnosti
MF

Tak to by musel být nejspíš dřevěcí houpcí kůň.

12 0
možnosti
VV

Prripomel jste mi jedno stare ceske prislovi:

Kun je jednou hribetem, clovek dvakrat ditetem.

Nikdy jsem netusil ze bych mohl v cemkoliv dat za pravdu obdivovatelum minuleho rezimu. Ale ten rezim se dokazalcelkem elegantne vyporadat s nemocnym Ludvikem Svobodou bez ohledu na ustavu ci cokoliv.

4 0
možnosti
JK

Tomu režimu vládli i mrtvoly ve stylu, "co by na to řekl soudruh Stalin". Uctívači MZ jsou na tom obdobně, prostřednictvím nich nás bude strašit ještě dlouho.

3 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik