Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naši občané jsou ovšem příliš slušní, takže pan president i pan Ovčáček mohou mezi ně klidně přijít, aniž by jim cokoliv hrozilo. To v jiných zemích by to asi tak snadno nešlo. Ba i naši předkové sáhli aspoň k té defenestraci. Ale dnes?

3 0
možnosti
PK

Koho ještě zajímá co říká pan O.? Podle mě je to super postavička do gumáků, kde takovýho pašáka ve službách nejvyšších najdete?

5 0
možnosti
Foto

R^ Pan Ovčáček celkem logicky musí vnímat či soudit protesty občanů jako parodii nebo něco jinak vzdáleného OF, díky němuž je tak důležitou a viditelnou personou. Musí, protože on sám je parodií na mluvčího presidenta. Ten je ovšem nemalou částí občanů vnímán jako parodie na tento úřad. Takže pan Ovčáček drží lajnu.

8 0
možnosti
Foto

I slušní lidé srocení v dav se v mžiku mohou změnit v kruté bestie. Říká se tomu davová psychóza. Ti, co volají "Zeman do hrobu" a "Babiš do vězení" k tomu daleko nemají.

4 11
možnosti
DR

Neboli syndrom davu.

1 1
možnosti
MV

Budejcka drbna? Tak to mimořádně sedlo. Svůj k svému.

3 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Jsem architekt, sledující a nelhostejný k tomu co se kolem něj děje. Nechci být součástí mlčící většiny. Nechci žít v bublině. Chci mít názor, který si udělám sám.

Seznam rubrik