Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Je hodně lidí, kteří KDU nikdy nevolili, ale v eurovolbách volili konkrétně pana Zdechovského. A právě proto, že využívá svých pravomocí ve prospěch lidí, kterým je nějak ubližováno. Namátkou si pamatuju ty sourozence z Norska a pak zatčeného řidiče kamionu coby pašeráka. A teď církev. Tihle lidé jsou vděční za zastání kdekoli. Jeho hlas je jedním ze 751, takže je skoro jedno, jak o běžných věcech hlasuje. Tohle je pro mě důležitější.

4 0
možnosti
Foto

Mockrát děkuji. Myslím, že by to měl dělat každý politik. Bojovat za spravedlnost, znamená bojovat za demokracii. Pokud lidé přestanou mít pocit, že se dá za spravedlnost bojovat, dají hlas diktátorům. To je můj názor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.