Diskuse

ČSSD odhalena!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak za prvé: pan prezident se chová dle ústavy a rozhoduje bez zbytečného prodlení.Zdůrazňuji bez zbytečného to slovo je důležité.

Za druhé co mě zaujalo: pan prezident se musí před Číňany plazit a víte proč. No protože číňanů je 1,5 miliardy a nás je 11 milionů, Až to bude naopak tak se číňani budou plazit před námi!! A kdo tohle nechápe nechť jde k lékaři.

0 1
možnosti

Zbytečné prodlení už dávno bylo.

1 0
možnosti

Geniálně ironický popis situace :-)....... a velmi výstižný...díky..

4 0
možnosti

Zeman má ze Šmardy strach. Oprávněně!

0 1
možnosti

"U pana prezidenta to ale není nechuť. Jasně své stanovisko definoval hned na začátku této mediální kauzy, když prohlásil, že "ve vládě, která se označuje jako protikorupční, by neměl být odvoláván ministr za to, že odhalil korupci ve svém resortu."

Blahoslaveni ti, kteří tomuto zdůvodnění věří...

8 4
možnosti

Vtip je v tom, že Staněk žádnou korupci neodhalil - na Fajta podal trestní oznámení pro podezření z jiných činů. Pan prezident zase plácl nesmysl a pan Máj, místo aby se zamyslel, ten nesmysl už podruhé opakuje. Dokazuje tím, že mu nejspíše chybí nezávislé myšlení. Umí pouze opakovat nesmysly jiných.

6 1
možnosti

P28e22t39r 18C38h60ý90l37e77k

18. 7. 2019 16:14

přiznám se, že seriozně jsem to dočetl jen do třetího odstavce. pak už jen letmo s podezřením na satiru.

pokud totiž platí: "U pana prezidenta to ale není nechuť. Jasně své stanovisko definoval hned na začátku této mediální kauzy, když prohlásil, že "ve vládě, která se označuje jako protikorupční, by neměl být odvoláván ministr za to, že odhalil korupci ve svém resortu."

Zdroj: https://maj.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721230"; pak nechápu, jak mohl prezident jmenovat člověka obviněného z dotačního podvodu a, pokud tu tedy ještě funguje nezávislá státní správa, musí následovat obvinění z krácení daně. Větší protimluv snad nejde ani vymyslet nebo má prezident dva metry, kterými měří členům vlády.

úplně ponechám stranou, zda ministr korupci skutečně objevil, nebo ne, na to nemám dostatek informací.

3 3
možnosti

Několik poznámek:

1) Pan Staněk žádnou kvalifikaci na ministra kultury nemá. Takže důvod, že Zeman chce ve vládě odborníky, je lež. To by musel dělat stejné drahoty třeba u Tatiany Malé, jejíž kvalifikací byla oddanost vůči Babišovi a funkce ve straně. To je něco, co Zeman údajně neodpouští ČSSD. A proč tedy chce Staňka a nechce Šmardu? Bude toho víc, ale určitě mezi důvody bude i jeho mstivost.

2) Stále opakujete Zemanův výmysl, že pan Staněk odhalil nějakou korupci. Proč nezkusíte používat vlastní hlavu?

3) Pan Brady sám řekl, že mu zavolali z Pražského hradu, aby přijel, protože dostane vyznamenání. V tomto bych mu věřil. Proč Zeman nejdřív nechal nemocného starce přijet do Prahy a pak mu oznámil, že žádné vyznamenání nedostane? Co je pravděpodobnější? Že lže pan Brady, nebo že lže Miloš Zeman? Pan Brady opravdu přiletěl. Pokud neměl pozvání, neměl důvod, aby sem letěl. A Miloš Zeman je opakovaně usvedčený lhář. Pan Šmarda se ho zastal. Miloš Zeman je dobře známý jako velice mstivý člověk. Jistě tedy nevynechal příležitost, aby se pomstil.

Právě proto ostatně není státníkem - k tomu totiž patří velkorysosti. Nikoli takhle nízké, malicherné spory a zneužívání vysoké ústavní funkce.

14 1
možnosti

Jen jedna poznámka.Jaká je správná kvalifikace na ministra kultury?

2 0
možnosti
Foto

Říká se, nebuď zvědavá, budeš brzy stará. Ale mně to nedalo a mrkla jsem se před chvilkou, kdo napsal pod Vaším minulým blogem ten příspěvek s vypitým prezidentem. Pisatele toho nehezkého příspěvku ještě neznám, ale všimla jsem si čtrnácti! plusů, dost velké číslo na to, aby moje zvědavost ještě stoupla. Rozklikla jsem a vidím - čtrnáct známých jmen, některá jsou na tomto portále více hýčkaná než jiná. No jo no, co naděláme... V práci mi vedoucí říkával, musíme pracovat s takovými lidmi, které máme - a měl svatou pravdu!

5 0
možnosti

Nečekají Vás příjemné chvilky,dovolit si tento názor;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik