Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporučuji lidem si přečíst knihu Velké u od Neal Stephenson, jak prvnák na univerzitě vnikl do systému a mohl si dělat co chtěl přidělovat koleje, atd.

Tedy problém není ani tak algoritmus, ale hacker, který by mohl systém ovládnout a přidělovat si třeba to parkování po celém Brně.

A dobrá poznámka o umělé inteligenci. Naprogramovat umělou inteligenci tak, že by napadala systémy a přidělovala by mi vždy ty nejlepší podmínky, tedy třeba opět to parkování, to by se mohlo zkusit, třeba jako disertačka na MUNI. :-)

0 0
možnosti

P71a33v60e22l 76V75é25b13r

17. 7. 2019 18:45

Poněkud se v tom parkování mýlíte. Parkovaní není pouze pro brńáky, ale pro toho, kdo si zakoupí právo parkovat v příslušné modré zóně. V současnosti je sice pro brňáky bydlící v příslušné modré zóně (je jich několik) registrace zdarma (a pro "přespolní" za pěkně mastný peníz) - ale všeho do času. Brzo budeme i my, místní, platit.

Ovšem váš drobný omyl ohledně modrých zón nic neměnění na vaší základní tézi, že modré zóny a vybírání peněz za parkování (mimo parkoviště) je hrubě nemravné a trestuhodné. Naši radní se prostě chovají, jako bychom my, prostí obyvatelé jimi spravovaných měst a vůbec celá jimi spravovaná města, byli jejich majetkem a ne že oni jsou pouze dočasní, námi zvolení, správci.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS