Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nechci radit, ale omezit jen jídlo, není dobrý přístup. Chce to pohyb a hodně bílkovin.

0 0
možnosti
Foto

Máš našlápnuto na jojo efekt. Věřím, že zhubneš, nebo už jsi zhubnul, ale jestli zas najedes na normální stravu, máš to nahoře dřív, než řekneš naloženina. Věř, že vím, o čem mluvím.

Taky jsem hubla a základ je-nejíst to, co ti nechutná. Proč se máš cpát hnusným rýžovým chlebem, když by sis dal Jeden! normální čerstvej rohlicek a vychutnal sis ho pěkně pomalu..bude ti líp:-)

Jo a já se vždycky těšila na snídani. To jsem si dala, co jsem chtěla. A večer jen zeleninu. Ale chroupat u bedny mrkev, místo brambůrků, to chce taky velkou sílu a sebezapreni. ;-D

5 0
možnosti
Foto

s jojo efektem se počítá v plánech.. tak že žádné žraní. Pěkně pomalu, polehku. Ono, člověk by to vymlátil na kole nebo během, ale běhej po infarktu s mašinkou, že jo.

0 0
možnosti
Foto

Kura, zrovna sem ti chtěl přivezt uzene z Mukačeva. No nic, tak ja to zežeru sam, ať se to nezkazi...

4 0
možnosti
Foto

Jsem čoveče nevěděla, že jsi takhle vtipnej R^ Fakt dobrý ;-D A víš, že já nečtu, ale tohle se četlo samo :-) Už ten úvod mě nalákal, fakt jsi mě překvapil ;-)!

1 0
možnosti
Foto

PS: Dala jsem si u toho pěkně koláček a kávu a bylo mi moc fajn ;-D;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Nevím co je ta naloženina, ale dostal jsem na ní chuť :D Kachnu Vám za auto nabízet nebudu, bylo by to zneužití situace :D

0 0
možnosti
Foto

Auto za kachnu s knedlíkem, to jste mě dostal!!! ;-D Píšete o své dietě tak úžasně vtipně, že se těším na každé pokračování.R^

3 0
možnosti
Foto

Tak dneska už bych to auto nedal, že jo. Zvlášť když jsem vysolil patnáct tisíc za servis. Ale v ten den bych Markovi na to auto dal i mašli. A Vláďu bych za naloženinu svatořečil, přísahám na sousedy! (hlavně na tu vedle, to je fakt Blažková, to se nevidí)

2 0
možnosti
Foto

;-D Ty nevíš, o co přicházíš... hele, ale vážně, taky jsem držel nějaké ty diety, respektive jsem potřeboval zhubnout. Svýho času jsem zhubnul 25 (slovy dvacet pět) kilo, ale to mi bylo 24 let, byl jsem čerstvě rozvedenej, začal jsem na sobě po vojensku makat a jíst jen když byl čas, a hlavně, začal jsem když byl čas honit ženský. To šlo s těmi kily dolů úplně samo. Pak jsem začal hubnout ještě před cca 4-mi roky(?), protože jsem se mezi tím zase vyžral. Dělal jsem to tak, že jsem nejedl uzeniny, jen šunku, nebo debrecínku, omezil jsem chlast a hlavně jsem omezil přílohy, jako chleba a tak. Nejdůležitější, co jsem udělal bylo, že jsem se přestal přežírat k večeři. Stačil mi tehdy už jen jeden krajíc chleba, který jsem si rozkrájel na malé kostičky. Nevěřil bys, jak se člověk z jednoho krajíce nají, když ho jí pomalu, po malých kouscích - zkus to, fakt to funguje a nemusíš se trápit nějakým kukuřičným, nebo slunečnicovým hnusem, klidně si dej Šumavu, ale jen jeden krajíc a na kousky... K tomu chlebu jsem k večeři jedl jeden plátek sýra, plátek šunky, nebo jsem si ho před rozkrájením namazal pomazánkou. Klidně z olejovek, nebo jakoukoliv jinou. K tomu pak jsem si rozkrájel hromadu zeleniny - rajské, papriku, okurku - vše zase na menší kousky, jedl jsem je vidličkou a odcházel jsem od stolu s pocitem najedenosti a systosti. Jedl jsem klidně i dýl, než půl hodiny, hezky pomalu, žádnej spěch. K pití čistou vodu, žádnej džus (moc cukru!!!). Pak, než jsem šel spát, tak jsem si dal klidně ještě jeden bílej jogurt, žádný nízkotučný, normální, ne smetanový, ale ani ten nízkotučný hnus. A k tomu všemu jsem 3x týdně chodil z práce domů pěšky, když jsem trochu zlepšil fyzičku, začal jsem 3x týdně běhat - ale kila šla dolů i při té chůzi. A od února do srpna - 20 kilo dole, věř, nebo nevěř. Čus, Ty "naloženino". :-)

7 0
možnosti

I51v58a17n41a 23L43a79n53c57e

18. 7. 2019 12:10

Krásný recept na zhubnutí,R^R^R^ vím, že funguje jíst pomalu,

0 0
možnosti
Foto

Tak tohle mě dostalo: "....celá rodina už ví, že nízkotučný jogurt je hnus. Vědí to i sousedky, pošťák, řidič svozu popelnic a toulající se psi." ;-DR^

Zdroj: https://banga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721073

2 0
možnosti

Týráš se týráš, hochu...

Muž můj po půl roce má dole 14 kg a netýrá se.

Příklad:

-> snídaně: míchaná vejce na slanině + zelenina (rajčata, papriky, ledový salát... etc.)

-> oběd: přírodní vepřový řízek + zelenina (nebo kaše z máslové dýně, hokaido dýně nebo z batátů)

-> večeře: jahody se zakysanou smetanou (doslazeno lehce xylitolem nebo erythritolem)

Může se jíst jakákoli kombinace (tuky není vůbec potřeba vynechávat) masa a zeleniny. Z ovoce jen bobuloviny. Mouka pryč, pečivo pryč, cukry pryč. Nejí se brambory, rýže, zkrátka hutné přílohy.

Po čase (u nás po půl roce) je možné zařadit do stravy kváskový chléb (max. 1 krajíc denně), bezlepkové těstoviny (max. 2 x týdně).

Jinak vařím klidně i segedín - nezahušťuji, jíme bez přílohy. Boloňské špagety nebo špagety carbonara (bezlepkové), jsou super jídlo.

Nakonec jíme méně, zdravě, chutně a i moje váha ukazuje o osm kilo méně než před půl rokem. Jde to i bez trýznění se :)

5 0
možnosti

...o osm kilo méně - tak proto jsi neviditelná? Moc zdravím.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.