Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ První blog, který jsem od vás četla a výsledek je R^ Díky! A stejně jako Ladislav Strnad, i já si vás dávám do oblíbených! V

0 0
možnosti

Každý je nějaký a blbců je všude dost.

0 0
možnosti

J43i45r63i 40D11v21o35r12a97k

20. 7. 2019 22:16

;-D;-DR^ dobry... Karma

0 0
možnosti
Foto

Kristýno, pobavila jste mně, chechtal jsem se upřímně. Ale je to fakt popis řetězu událostí, nebo jste tomu přidala trochu literární licence? Zatím jsem od Vás nic nečetl, ale dávám si Vás do oblíbených. Karma. R^

0 0
možnosti

Sáhnout mi na psa, skončila by v Temži. A Vám karma.

2 0
možnosti

vsadim se, ze byla bila, jinak bys o ni nerekla pul kriveho slova a ani by sis nedovolila generalizovat.. :P

0 0
možnosti

J37a51n 94R10á27ž

18. 7. 2019 17:31

Jo...za styl,kterým jste článek napsala karma!R^

Mimochodem...líbí se mi i vlastní charakteristika, kterou jste si napsala. Po té samochvále, kterou zde každý druhý blogger o sobě napíše, je to příjemný závan "normálnosti":-)

0 0
možnosti

Nekdy se zda, ze mit takove spoluobcany v zahranici, kde jejich narod chte-nechte reprezentuji, je pro Americany bozim trestem za vsechny indiany. Ovsem jindy clovek potka odtud vysoce kultivovanou osobu a na podobneho burana jako z clanku narazi ve vlastnim sousedstvi, nebo hur, pribuzenstvi.

1 0
možnosti

Pekny clanek. Pak podobnym dementu jsem potkal. S jednim majitelem firmy jsme sli na drink v Singapuru (American). Mel dva panaky a pak mi prispel (nepozval jsem ho, domluvili jsme se, ze spolu pujdeme) na piti bankovkami. Dal jsem si je naschval do kapsy, kde jine nebyly, zajimalo me, kolik mi dal. Dal mi 8 Singapurskych dolaru, neho drinky staly asi 24. Mel jsem v te dobe dost penez, takze mi to bylo vcelku jedno, pouze me zaujalo, ze byl tam "cheap". A manzelka ho pozvala na obed. Bydlel asi 10 min daleko, prosel o 2 hodiny pozde a mel senbou doprovod, o kterem nam dopredu nerekl. Ze by si sundal u nas boty je absurdni predstava.

S tim sundavanim bot je to vcelku legrace. Pry si USAci doma boty nesundavaji. Asi jak kdo a jak kde. Jeden American byl u nas, kdyz jsme bydlelo v Salt Lake City a podle sveho zvyku u nas hamtal v botach. To mi nevadilo do okamziku, kdy jsme byli my u nich a doma si siundal boty jeste pred prahem. Vzteky jsem nevidel. :-)

1 0
možnosti

Tak když jste bydlelo v Salt Lake City musel být s botami obrovský problém.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik