Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O jaké korupci na ministerstvu kultury to pořád vy zemanovci píšete? To nemáte vlastní názory, že musíte doslova opakovat to, co říká Zeman? Staněk na Fajta nepodal trestní oznámení kvůli korupci, ale protože měl pocit, že špatně hospodařil. To není žádná korupce.

Jinak je celkem jisté, že jeden z důvodů, proč Zeman nechce jmenovat Šmardu, je to, že se postavil za Bradyho kvůli křivárně, kterou mu provedl Zeman. Nejdřív nechal velmi starého člověka letět z Kanady do USA na vlastní náklady po oznámení, že dostane státní vyznamenání, a pak se Zeman rozhodl, že mu to vyznamenání nedá, aby se tak pomstil jeho prasynovci. Na rozdíl od Zemana, který se plazí před Číňany, si ministr kultury dovolil setkat se s dalajlamou, i když to Čína zakázala. Fascinuje mě, když Zemanovi příznivci vykládají, jak Zeman chrání naši suverenitu. Ale houbeles. Šmarda nechal Bradymu dát vyznamenání aspoň v jeho rodném městě, a to se prostě neodpouští. Zeman je zákeřný, mstivý člověk. Bohužel nám teď dělá prezidenta.

0 1
možnosti

Netušil jsem že tomu auditu v Národní Galerii šéfoval Zeman. Asi mi holt něco uniklo.

2 0
možnosti

Před dnešním jednáním jsem očekával že ČSSD přijde s nějakým "řešením" typu aby se vlk nažral a koza zůstala celá a opravdu tato parta hic nezklamala.

Podobné divadlo jako na té dnešní tiskovce už dlouho na naší scéně nebylo. ;-D

Karma. R^

2 0
možnosti
Foto

No, alespoň že jste připomněl Dalajlámu. Je dobré si takové vzácné lidi připomínat v čase, kdy je z nepěkných důvodů vnímán jako narušitel dobrých vztahů s autoritářským režimem, s nímž se nás závistiví a mocichtiví snaží spoutat . Tím neříkám, že se jedná o stejně fatální situaci, v níž vznikl onen dávný zvací dopis Sovětům, jímž jsme byli prodáni.

3 0
možnosti

Ten Miroslav Zeman je kdo?

2 0
možnosti

P26e86t40r 21M12á64j

15. 7. 2019 15:42

No jasně... děkuji...

2 0
možnosti

Ulevilo se Vám? Pokud ano, tak těch pár vět smysl mělo.

2 0
možnosti

Hlavně, že se ulevilo vám, občane Valičku.

Píšete přeslazené blogy o lásce, pochopení atd. a pod blogy jiných blogerů máte pouze jedovatou slinu. Ani nechci vědět proč.

Dávám zaslouženou karmu, Vážený pane autore.

5 0
možnosti
Foto

"Řeší se, nálepkuje, okopávají se kotníky - protože výš to jaksi nejde... a ohlodávají se kosti, které do našich ulic opět naházeli opoziční politici."

Tak neřešte, nenálepkujte a neokopávejte kotníky. Rv

11 5
možnosti
Foto

Pan Staněk proti žádné korupci nebojoval. Ono trestní oznámení má stejnou hodnotu, jako bych podal já nějaké (jakékoli) na vás. A hele, už máte na krku trestní oznámení. Staněk je normalizační tajemník pochybné inteligence, což dokazuje každý den. Je jen loutkou, přes kterou si vypitý a zdegenerovaný prezident vyřizuje účty s ČSSD. Staněk je nula a jeho jediná hodnota je, že Zeman přes něj může dělat potíže, což je to jediné, co oba dva mandáty dělá.

Díky, že nám tu necháte takovýhle svinec i pro další desetiletí, evidentně jen proto, že se nedokážete v moderním světe zorientovat.

14 6
možnosti

Trestní zákoník č. 40/2009 Sb. § 329 Zneužití pravomoci úřední osoby (1) Úřední osoba, která v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou závažnou újmu anebo opatřit sobě nebo jinému neoprávněný prospěch a) vykonává svou pravomoc způsobem odporujícím jinému právnímu předpisu, b) překročí svou pravomoc, nebo c) nesplní povinnost vyplývající z její pravomoci, (2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, a) opatří-li činem uvedeným v odstavci 1 sobě nebo jinému značný prospěch,

Zveřejněný protokol a smlouva:

"Doc. Dr. et Ing. Jiří Fajt, Ph.D., v postavení veřejného funkcionáře porušil ustanovení § 3 zákona č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů:- odst. 3 písm. a)

TÍM, ŽE VYUŽIL SVÉHO POSTAVENÍ K ZÍSKÁNÍ MAJETKOVÉHO PROSPĚCHU, NEBOŤ V SITUACI, KDY MU NEBYLA MINISTERSTVEM KULTURY SCHVÁLENA ODMĚNA, KTEROU SI NAVRHL, NECHAL ZA PENĚŽNÍ PROSTŘEDKY STÁTNÍHO ROZPOČTU VYPRACOVAT SMLOUVU O VYPRACOVÁNÍ AUTORSKÉHO DÍLA A SMLOUVU LICENČNÍ, NECHAL JI ZA NÁRODNÍ GALERII PRAHA PODEPSAT SVOU PODŘÍZENOU, KTERÁ DLE VNITŘNÍHO PŘEDPISU NG K TOMU NEBYLA OPRÁVNĚNA, A NECHAL SI PROPLATIT DÍLO, KTERÉHO VYHOTOVENÍ NEDOLOŽIL."

Jen v souvislosti se smlouvou bylo kontrolou zjištěno 9 nedostatků, které zcela jasně prokazují neoprávněnost výplaty toho milionu Fajtovi:

"N: V průběhu kontroly nebylo vytvoření díla, ani jeho převzetí NG doloženo...."

"N: Smlouvu za NG podepsala kancléřka NG, tedy přímá podřízená GŘ NG, který byl v roli autora, tedy druhé smluvní strany. Podle Směrnice NG ze dne 1. 7. 2018 č. 5/2017, č.j. NG/1621/2017, Podpisový řád, podepisuje kancléřka všechny smluvní závazky s objemem plnění do 500 000 Kč bez DPH spadající dle Organizačního řádu do kompetence kancléřky. K podpisu předmětné smlouvy tedy nebyla oprávněna."

Ten protokol i smlouva jsou zveřejněny a každý samostatně myslící člověk si dovede udělat úsudek sám

https://www.mkcr.cz/doc/cms_library/protokol-z-kontroly-ng_final-anonymiz-mkcrx00duoa9-kopie-10632.pdf

2 0
možnosti

ČSSD je ve fázi, kdy nechť udělá cokoliv = Je to špatně. Doba sociální demokracii nepřeje, navíc vznikem - Třetí levicové strany = Hnutí ANO. Ve Vládě, ve straně je dlouhotrvající rozštěp - Poklonkovači Hradu a zastánci zbytku důstojnosti. Ta převaha je obrovská a nemá řešní. Raritou jsou i ty dluhy, Lihového domu, které zasel jejich Brouk kůrovec - Zeman . Volič to neřeší, vidí potácející se zmatence. :-)

6 1
možnosti
Foto

I89v45a45n 90M22a65r85e21k

15. 7. 2019 12:51

Super karma. R^[>-]R^

4 7
možnosti

:-)............Napsáno výborně! Kulturní fronta ohrožena, že přijde o prachy o které se možná s Fajtem dělila při poskytování různých grantů a zakázek! Měkota a blekota Hamáček se vylekal a místo, co by se ministra, který brání rozkrádačkám zastal, tak ho potopí! Divný to svět! R^R^R^!!

11 9
možnosti

J71a61r95d19a 72F12i34š43e20r

15. 7. 2019 14:11

Divný to svět, ve které si někteří dospělí jedinci vážně myslí, že je na Měsíci mnohem větší přitažlivost než na Zemi, proto příliv odliv a proto amíci nemohli odstartovat zpátky, že jo Stando Nováku? Měli by ti sebrat svéprávnost a možnost volit ;-D;-D

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS