Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimava je reakce nemeckych politiku. Kolik se jim podarilo deportovat migrantum, u kterych rozhodli o vyhosteni? O kolika prichozich vubec nevi, ze se jim toulaji po state? A jak chteji v ramci Schengenu zabranit tem prerozdelenym, ze se jim tam nenapakuji? Ti prece zit v nejake "bananove republice", jako je ta nase, nebudou.

1 0
možnosti

Uvědomme si konečně, že co mocní naplánovali, to realizují stůj co stůj, my si můžeme říkat a psát cokoli - zatím.. Koudenhoveho plán a dalších ideových následovníků je financován dostatečně, neziskovky jsou jedním ze slouhů, domácí pátá kolona politiků je lehce prodejná, takže nám nezbývá, než-li varovat, zejména mladší generace, které v tom budou žít. Frontex zveřejnil letecké záběry z praktik naloďování a přeloďování "trosečníků" (viz Aeronet), kteří jsou uměle infikování blaženým životem v Evropě. Toho se jim dostane v mnohem větší míře, než řadě strádajících domorodců, jinak to nemůže dopadnout, neb nemají kvalifikaci, ani dovednosti, mnozí neumí číst, takže zbývá jen sociální péče a pro ně důležitý úkol zabarvení Evropy, vnesení neklidu do společnosti, která má více starosti a lépe se ji vládne.. Pokud slyšíme od politiků, že nás se to netýká, vědome lžou a je jen otázkou času, kdy se otevřeně podvolí, protože již dnes jsme u nás svědky nebývale početného počtu Jižanů.

0 0
možnosti
Foto

Přitom řešení je tak jednoduché... Jistě, není v rámci oněch tzv. evropských hodnot, ale humanitou se ještě nikdy žádná civilizace nebránila.

4 0
možnosti

R82e57n63é 29H67a39l64l63a

16. 7. 2019 7:21

Jj, Rakousko už má taky velký problém. Je šokující projít se alpským městečkem a najít minimálně jednu ulici, kde to vypadá jako v Istanbulu.

3 0
možnosti

Itálii i chápu. Půl evropy jim tam ty migranty vozí (neziskovky). Když někdo poruší Italský zákon, tak Italy ještě ostrakizují. A nikdo, kromě Italů, proti migraci v podstatě nic nedělá.

4 0
možnosti

Perfektní. Absolutně se nedá nic vytknout, pouze naprosto souhlasit. R^

5 0
možnosti

J93i72ř57í 76K56ý89r67a

15. 7. 2019 17:02

Skvělý blog, karma !!!!!!!!!!R^

5 0
možnosti

Ja bych zavazne prerozdelil vsechny morske plaze. Protoze sami zadne nemame.

2 0
možnosti

Zvláštní, že tyhle nápady přicházejí pořád dokolečka ze západních bohatých zemí. Ty nějak rozumně nedokážou vysvětlit, jak donutit někoho, kdo se trmácí tisíce kilometrů, stojí ho to všechny peníze, riskuje život, aby skončil někde v Pobaltí, v Bulharsku nebo v Česku. Já být na místě takového migranta, tak okamžitě sednu na vlak a tradá do Německa. Jedinou možností by bylo zakázat jim využívat Schengen. Ale to dost dobře není možné, když na hranicích není nikdo, kdo by je zastavil. A i kdyby se to nějakým zázrakem podařilo, tak ti, co by se ocitli v chudých zemích, by to vnímali jako obrovskou nespravedlnost. Proč je Ahmed v Nizozemsku a já v Rumunsku?

8 0
možnosti

:-)........Souhlas ! R^R^R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články