Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A92d39a72m 10M73a49l67ý

15. 7. 2019 8:01

Především je nutné vrátit politickou situaci do civilizovanější polohy. Není možné, aby nejvyšší představitelé státu porušovali zákony, byli ve střetu zájmů, podporovali cizí nepřátelské mocnosti.

Není pravda, že odchod Babiše z politiky by nic nevyřešil. Je to naopak nutná podmínka toho, aby se nynější neúnosná situace mohla začít obracet k lepšímu.

4 2
možnosti

Abych s vámi mohl souhlasit, že Babišův odchod z politiky bude prvním nutném krokem k její kultivaci, to bych si nejprve musel dělat iluze o ostatních politicích.

Avšak já nepodléhám novinářské masírce, že například ti z opoziční smlouvy měli patent na špinavosti, zatímco ti z tehdejší Čtyřkoalice , lidé kolem Havla i Havel sám byli ztělesněním ctností. Zastávám názory, že v různých politických táborech je míra špinavosti v podstatě stejná. Rozdíly jsou ve směřování politiky, rozdíly jsou též v novinářské masírce, ale samotná míra špinavosti je stejná. Možná ti, kteří se vyhřívají v přízni novinářů, jsou dokonce ještě o něco špinavější, protože mají jakýs takýs pocit, že se přeci jenom nemusí tolik kontrolovat, protože jim žurnalisté budou krýt záda.

Babišův odchod z politiky by rozhodně nebyl prvním krokem k nápravě současného stavu, nýbrž prvním krokem k tomu, aby se ke korytu, a tudíž i ke špíně, dostali jiní.

3 2
možnosti
Foto

Především je třeba si přiznat, že změny provedené po 2. světové válce vedou lidstvo pomalu a jistě do záhuby a smutně podotknout, že cesta zpátky neexistuje.

1 1
možnosti

Není nutno přebírat obecný pesimismus.Stávající generace zažila změny,který byly nemyslitelné a nastaly během týdnů až měsíců.

I Babiš je taková změna,která poslouží ke změně názoru či dokumentaci chyb.

Byl jsem na prvních akcích hnutí ANO.Zajímal mne názor.

Babiš měl spočítáno,že nebude nutno dělat nic jiného,než přetnout korupční penězovody a přijde ráj. Zapomně na fakt,že ti,kteří penězovody ovládají mu připraví proces s pomocí jeho zbraní. a to se jim zdařilo.Nyní se ukáže,jako má tady sílu FBI z USA. Myslím,že Babiše podrží a vše vyšumí. Velmi podobně vyšuměl Clinton i jeho žena a mnozí jiní.

Jen vývoj společnosti nejde již zastavit.Proto je strach z umělé inteligence,která vše najde.Proto se drží nesmyslně koruna,protože ještě nejsou všechny majetky převedeny do světa. Švýcarsko již penězovody protrhlo a v EU si již nemůže nikde nic ulejt a schovat se. I socani se likvidují z toho důvodu,aby ten okruh,který si sáhne na prachy byl co nejmenší..Vy si myslíte že akce OLOVO byla jen hra,kde nešlo o prachy ? Jestli ano - jste naivní. Zeman by mohl vyprávět !

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS