Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To není prezidentova soap opera, ale vrcholné dílo ČSSD (vydatně přiživované médii)

0 0
možnosti
Foto

Poraďte, jak jinak zajistit většinovou vládu než ve složení Babiš+Okamura+Filip.

1 1
možnosti

Tato směšná a šílená varianta by snad v tuzemsku i prošla. AB si je bizardnosti vědom - po překročení hranic republiky, by byl totálně zesměšněn. Ještě má jakési poslední zbytky rozumu, oproti hradnímu pánovi. Miloš, v roce 30 výročí 1989 má nápady docela dobré ... :-)

3 0
možnosti

Soap opera je například dílo Rainemundy Pilcherové ve filmové formě,Rv ale to co se děje na naší politické scéně může míti název tragikomedie a to v přímém přenosu.

1 0
možnosti

Dost mě mrzí, že si z nás, jinak velmi vtipného národa, dělají srandu v zahraničí. Vynikají v tom Slováci a není divu, adoptovali jsme jejich občana.

Babiš se Zemanem zuby nehty udržují získaný volební image hodných strýčků co všechno ví, všechno umí a všechno napraví (Babiš jako trumf vytáhl svou dceru před kamery, Máro šlo to i lépe, ne jen opisovat od Trumpa, Babiš je všechno, jen ne milující otec). V tomhle směru je informovanost jejich nepřítelem a snaží se své ovce přesvědčit ať nekoukají doleva, doprava a naslouchají pouze jim. Dnes jim zbývá velmi silná skupina důchodců, bezvýchodně exekučně postižených a závislých na dávkách a dotacích z rozpočtu. Postupně jich ale ubývá, zjišťují si totiž fakta a k této činnosti je přimějí i demonstrace ohromného počtu spoluobčanů, protože koho by nezajímalo, proč skutečně tolik lidí je ochotno přijet z celé republiky, zvláště když reakce premiéra i Hradu jsou evidentně mimo chápání.

Já vím proč, a co vy?

4 0
možnosti

Všecho, dříve či později skončí a praskne. Čas poodsoupí a bude se vyhodnocovat. Dozvíme se, co je v archivech Kremlu o "Klukovi a Manovi". Těžko budeme vnukům opovídat na otázky - A proč jste toho bývalého komunistu na Hradě s agentem Burešem v čele Vlády, tak dlouho nechali řádit, dědóó ... ? :-)

5 0
možnosti

Absolutní souhlas R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,47
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik