Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je Váš osobní názor? Nebo se s tímto ztotožňujete?

0 0
možnosti
Foto

V perexu jsem uvedl, údaj o množství kinetické energie ve vesmíru, ale v blogu se neobjevil zdroj, tak se omlouvám a dodávám.

Lidstvo pravděpodobně nezná všechny možné formy energie. Předpokládá se, že většina vesmíru je tvořena dnes zcela neznámou formou hmoty, která nese přes 70 % energie a které se prozatím říká "temná energie". Pokud to není nějaká forma hmoty, znamenalo by to podstatnou změnu v představách o stavbě vesmíru a pojmech hmota a energie. Zdroj Wikipedie

Tato zmínka o temné energii ve Wikipedii, je pravděpodobně staršího data, protože jsem našel nové propočty a ty odhadují až 96% kinetické energie ve vesmíru.

Také zmínka, že ( Pokud to není nějaká forma hmoty), je nesmyslná, protože víme, že energie není hmota, ale pohyb hmoty, (jako vlnění ve gravitonovém éteru) jak jsem napsal v mém blogu. Děkuji za pochopení.

0 0
možnosti
Foto

Že ve vlnění gravitonového éteru je až 96% veškeré energie vesmíru, to jste postuloval nebo na základě něčeho vypočítal?

0 0
možnosti
Foto

No takový genius nejsem a není to ani moje teorie. To, že ve vesmíru je 96% hmoty polní a jen 4% hmoty látkové vyšlo astrofyzikům pří propočítávání galaxií.

Při výpočtech jim chyběla hmota a energie, která by držela galaxie pohromadě.

Když si dosadily tyto veličiny, tak jim to vyšlo.

Moje hypotéza vznikla, až po té, co jsem si uvědomil, že gravitace není vlastnost hmoty látkové, nýbrž hmoty polní, kterou jsem popsal jako gravitonový éter a gravitace není přitažlivost, nýbrž přitlačivost.

Takže vesmírný prostor není prázdný, nýbrž plný polní hmoty, to je plný gravitonů, které nejsou vidět, nelze je zvážit, ani nijak identifikovat, přesto existují.

Teorie, že se prostor kolem hmotných objektů zakřivuje je geniální, ale chybí to, proč se zakřivují.

Teorie, že elektrony obíhají kolem atomového jádra je geniální, ale chybí to, proč obíhají a nespadnou na jádro.

Proto se těmito "záhadami" zabývám a snažím se přijít jim na kloub.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS