Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U příležitosti narozenin Karla Gotta se tu vynořuje všetečná otázka. Kdo si jej chtěl navrhnout na presidenta. Kdyby byl zvolen, co myslíte, rozděloval by též národ nebo ne? R^

0 0
možnosti
Foto

A Bastila? Prázdný symbol - který mi zase připomíná někoho jiného - v den jejího "dobytí" tam byl už údajně jen vrátný.

0 0
možnosti
JS

Myslím, že nikdo není takovým expertem na rozdělování národa jako Miloš Zeman. Nedovolím si odhadnout, jakým prezidentem by byl Karel Gott. Ale jsem přesvědčený, že lepším než současný by byl prakticky kdokoliv.

I kdyby prezident nedělal vůbec nic, resp. byl jen tím kladečem věnců a formálním podpisovatelem (což by asi po krátké kursu dokázal skoro každý), bylo by to lepší, než eskapády současné hlavy státy. On toho prezident vzhledem ke svým omezeným pravomocem mnoho dělat nemůže, ale zato může hodně pokazit. Což vidíme v přímém přenosu. Takž ano, podle mě by Karel Gott byl určitě lepším prezidentem než Miloš zeman. Což ale vůbec není ocenení Karla Gotta. Protože lepším by byl skoro každý.

1 0
možnosti
Foto

Ale president má být milovaný symbol! V tom by měla být jeho hlavní role.

1 0
možnosti
JS

Ano, to je přesné. Ovšem nejhorší na tom je, že ten náš milovaný je. Hodně velkou částí národa. Což mě trochu děsí..

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik