Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať se Vám to líbí nebo je tak produkci CO2 omezit musíme. Rok 2050 je docela reálný termín. Čím později k tomu dojde tím více to nás všechny bude stát. Babišovi nejde o nic jiného než chránit svůj byznys.

7 14
možnosti
LH

my bychom měli hlavně omezit spotřebu, pohodlnost a celkově zpomalit

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale Piráti to vidí jinak !

1 1
možnosti
Foto

Nejsou velké kauzy spojené s nákupem pro stát či prodejem státního majetku. Dálnice se staví za polovic, protože se nemusí předražovat kvůli úplatkům. (To vím od známého, který ji staví a ještě před 8 lety musel za zakázky dávat 12%). Ne že by byli všichni najednou poctiví, ale začali se bát. Stát se nezadlužuje tempem jako dřív. Z přetřásaných 50 mld schodku v květnu je na konci června pouhých 20 mld a zajímavé je, že opozice i média místo omluvy za spílání najednou mlčí.

12 16
možnosti
LB

Pane Bicero, zřejmě vám unikla korupční kauza Švachuly a spol. na radnici Brno střed, v níže je už asi deset obviněných a téměř všichni z ANO. Jde o takové částky, že by někdejší korupčníci bledli závistí. A dnes policie zasahuje přímo na krajském úřadu u paní hejtmanky Pokorné Jermanové.

Jestli vám slouží paměť, jistě si vzpomenete na aféru s odvoláváním hejtmana Zimoly v režii krajských zastupitelů za ANO, když se ukázalo, jakou prebendu si v DR Jihočeských nemocnic zařídil Novák z ANO. Služební mercedes za milion, dechberoucí odměny... taky se musel naštěstí brzy odporoučet.

18 4
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Normální člověk s racionálními názory na svět kolem nás. Lidé jsou inteligentní a proto by za své činy měli být odpovědní.

Seznam rubrik