Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co začít Autore třeba tím, že názorového soka nebudete urážet. Můžu nesouhlasit, což nesouhlasím, ale osobní invektivy jsou snad pod Vaší úroveň, kterou se snažíte blogem nastavit.

29 3
možnosti
PV

Co zveřejnit statistiky z Nemecka nebo Francie?

Argumentovat statistikou z Česka, to si nabíháte na vidle...

CZEXIT! RvEURv

10 11
možnosti
VB

A co by mělo nastat po tom czechxitu? Voliči Okamůry včetně vás by první přišli o místa

2 6
možnosti
Foto

S Okamurou zásadně nesouhlasím a nikdy souhlasit nebudu. Důvodů je několik, jeho nesnášenlivost a taky to, že před lety tvrdil, že komunismus je to nejlepší co lidstvo vymyslelo. Nicméně v kauze znásilněné dívky nevím, co je mu vyčítáno. Tedy kromě komentářů jeho primitivních učedníků. A kromě jedné technické nepřesnosti o vyhoštění onoho imigranta z Německa do Česka. Když to porovnám s nesmysly které neustále vypouští do eteru váš president, tak to zase tak velký průšvih nebyl. Píšete o faktech. Faktem je, že onen násilník je nelegální imigrant, který má z minulosti záznam u německé policie. Faktem je že to byl on kdo onu dívku znásilnil. Tedy v tomto nejpodstatnějším bodě měl Tomio Okamura pravdu. A faktem je, že takzvaná korektnost a přepodělanost způsobila, že se dnes stále ještě nerado vidí, když se věcí nazývají pravými jmény a co více, že kvůli podobnému mlžení a zatajování, roste šeptanda a zloba.

40 4
možnosti
Foto

Samozřejmě, když pan Okamura řekne, že v noci je tma a po dešti mokro, tak má jistě v podstatě pravdu. Ovšem - když si udělá pověst tím, že co řekne, je tak nějak "nepřesné", nedivte se.

Kdyby řekl, že tráva je zelená a já uvidím, že zelená je, pro jistotu zajdu k očnímu lékař. A to platí i pro ostatní naše pomazané.

5 3
možnosti
Foto

To je elita - výkvět národa?

Připomnělo mi to klasický vtip:

Může se analfabet stát členem Akademie věd?

Ano, může. Ale nikoliv členem dopisujícím.

R^

7 9
možnosti
SN

:-)..........Pane Pavle Dvořáku, Drahoš byl dokonce předsedou AV a při volbě presidenta v duelu se Zemanem mu musel Witovská napovídat, když zapomněl naučenou roli! Co Vy na to? ;-D;-D;-D

12 6
možnosti
MK

M24i69l46a73n 24K28e48s53l

1. 7. 2019 16:01

Já jsem se chvíli díval na diskusi před hlasováním o nedůvěře vládě.Katastrofa.Kolik z nich byste vybral do vlády?Diskuze na úrovni domovnic ve forhauzu.Ministerskou funkci by však bral každý z nich.

15 2
možnosti
JS

Moc dobře jste to popsal R^

11 18
možnosti
VV

Takto to zacina. On ten pan z braunau am Inn byl vlastne take jen castecnej nemec, a kam to dotahl. Tento "politik" s 1/4 korejske, pardon mandzurske krve, 1/4 japonske a udajne 1/2 moravske krve se pokousi delat stejnou politiku. Zrejme se v kazdem narode najde dost hloupych lidi, kteri temto spasitelum skoci na vejicku.

9 22
možnosti
Foto

Fascinuje mně, když nějaký Japonec-pitomec-nakonec si hraje na "árijského, roduverného" Čecha, obdivován lůzou s IQ houpacího koně...!

3 10
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Marek Lichtenberk
představitel iniciativy za svobodná média "Slabiky.cz"

Seznam rubrik