Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P18e46t88r 28B13u78r39i81a40n

30. 6. 2019 11:31

Přesně, karma.

13 0
možnosti

A nenechal jste se tak trochu ovlivnit těmi "důvěryhodnými" pravdami plytké profese zvané politologie? V politice je kupodivu naprosto normální, že vznikají nějaká spojenectví za účelem prosazení vlastních politických záměrů. Ale to víte. Může to být z mé strany ale naprostá pitomost.:-)

6 5
možnosti
PB

P37e27t20r 19B45u28r80i28a10n

30. 6. 2019 11:32

Ale právě o tom autor píše, že to spojenectví vzniklo...třeba Trojspolek, nebo Osa Řím, Berlín, Tokio bylo také spojenectví a je v historii běžné, že taková vznikají.

6 0
možnosti
MB

Tak to chápu rovněž. AB je politické dítě Miloše. Pořád píšu - To spojenectví je dlouholeté. Počínaje záhadným upřednostněním výprodeje NH, porušením Lustrace, ap. Dnes je skutečným Vládcem ČR MIloš a AB si vodí na provázku. Doslovný - Skřívánek na niti ...

Hnutí ANO nějakou dobu požije - jako Marketinkový produkt. Kluci okolo to skutečně s reklamou dělají dobře - Kluci z plakátu zase odcházejí. To, že AB volby opět vyhraje, jistě. Pro něj, je ovšem zbytek nejistý! S kým seskládá Koalici? Snaživost srandovního Okamury je zde + Od komunistů spolehlivá S tím, by se snad dalo v tuzemsku i přežít. Za hranice, do Brusele jít - pak ovšem není možné! AB to ví, zcela by se zesměšnil. Proto do vlády vzal osvědčenou, tradiční známku - ČSSD. To, jak se straně daří je další věc, cizina to nezkoumá. Nápis blogu je skutečně trefný - Trochu jej poupravím = AB je střelenou kachnou, v hubě držen nad vodou přestárlým psem:-) ...

20 0
možnosti
SN

:-)......Mirku,,,,, nebudu dávat minus, ale dovoluji si tvrdit pravý opak! ANO...neni marktetinkový produkt, ale produkt totálně neschopných zlodějů v minulých vládách. Čus, sejdeme se na Vlachovce! !!!!!!

2 8
možnosti
VV

Take mi to tak pripada. A Andrej Babis ktery mi zezacatku byl celkem sympaticky u mne kazdym dnem pro jeho jakysi podivny pakt s Milousem Zemanem ztraci body.

6 1
možnosti
Foto

Nebyl mi sympatický, ale dokázal si kolem sebe vybrat schopné lidi a víceméně prosazoval prozápadní orientaci. Teď je však veden na provázku.

9 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,67
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik