Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-oa to jako všichni musí mlčet, když se dějí nepravosti???

27 12
možnosti

Tady se nekritizuje demonstrace a vyjadreni nazoru, ale to, ze snura demonstraci se stejnym nazorem, ze jejich ucastnici nehezky osocuji jejich nazorove oponenty... pusobi dojmem, ze si tito ucastnici mysli, ze jsou jedinymi demokraty a jejich nazor z demonstraci musi byt vyslysen, jinak jsme totalita, nebo neco takoveho, co jaksi v ustave zakomponovano neni. Proste pocet lidi s jejich nazorem neni z demonstraci mozne urcit, ten se pocita u referend, nebo u voleb.

Navic proc delat demonstrace porad se stejnym pozadavkem, nazorem? Nazor uz byl vyjadren na te prvni. To si opravdu ti ucastnici mysli, ze je musi nekdo poslechnout? Tak to opravdu v demokracii nefunguje, aby se rozhodovalo na ulici.

0 0
možnosti
PB

P85e34t81r 33B49u97r69i25a64n

27. 6. 2019 12:44

Ačkoli se proti jednostranným praktikám ve svém blogu vymezujete, celý článek není o ničem jiném, než jejich výbornou ukázkou.

V prvé řadě nám vnutíte, že demokracie spočívá pouze ve zvol si ho, dej mu moc a drž hubu. Žádné kontrolní mechanismy, žádní novináři-hlídací psi, kdepak, naopak kňouráte, že po vládě příliš jdou a po opozici ne.Už jen to jen zajímavý veletoč. Následuje vykreslení komunistů jako těch spravedlivých a demokraticky žoviálních hodných strýčků.

A dál to vezme rychlý spád. Za totalitu byli zodpovědni ti, které komunisti drželi pod krkem, demonstranti a kritici vlády nám tady chtějí zavést anarchii, nebo totalitu, to je jedno a rozkrást naši zemi...po vzoru nacistů, nebo alespoň po vzoru Jugoslávských genocid.

Uf, ještě že jste to včas utnul. Nerad bych se dočetl něco o koncentrácích.

24 17
možnosti
JS

Pane Buriane, nic z toho, co jste v tomto diskusním příspěvku uvedl, pan bloger Majzlík nenapsal. Netvrdí, abychom po volbách "drželi hubu", nekritizuje novináře typu "hlídacích psů", kritizuje nejvlivnější médium, které evidentně nadržuje jedné straně. Nevykresluje komunisty jako spravedlivé, jen chce, abychom byli objektivní. Také netvrdí, že "za totalitu byli z odpovědni ti, které komunisti drželi pod krkem", jen říká, že ta odpovědnost má mnohem širší hranice. A snaží se o to, abychom nepodlehli vášním, které mohou vést ke krveprolití. Na tom nevidím nic špatného. Právě naopak.

22 13
možnosti
Foto

I51v66a68n 45M11a66r55e69k

27. 6. 2019 12:32

P.Majzlíku superkarma. R^[>-]R^[>-]R^

15 13
možnosti
Foto

Přijde mi už téměř neuvěřitelné, jak tuhle absurdní mantru o zpochybňování výsledků voleb, kterou prostoduchým občanům nasadili do hlavy lidé jako Miloš Zeman, Václav Klaus či Andrej Babiš (všichni zmínění pochopitelně dobře vědí, co je to za nesmysl) je pořád schopen někdo opakovat, přestože všechny proběhlé demonstrace nic takového nevyjadřovaly (pokud něco takového vyjádřil nějaký jedinec je to jen jeho ostuda).

Takže, pane Majzlíku, posté a ještě jednou: Obecně nejde o zpochybnění demokratických voleb, jejích výsledků a z toho plynoucího rozdělení moci ve státě, ale o to, že legálně zvolení a jmenovaní politikové řádně nevykonávají své funkce, zneužívají je, zneužívají svou moc a vliv a jejich osobní zatížení amorálními, a možná i protiprávními skutky vytváří prostředí nedůvěry ve stát a jeho představitele. To je vše.

32 29
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik