Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

p.Jandová a to vám jako nevadí,že min.vnitra Hamáček podporuje korupci tím,že odvolá člověka,který odhalí finanční úniky??Neměl by být odvolám právě s.Hamáček??Je vidět že není schopen řídit ani jeden rezort,který jim patří.Všude jsou nastrčeny jen loutky,kterýma hýbe úplně někdo jiný!!!

0 0
možnosti
AR

R^ Je to tak, není o Hamáčkovi co dodat:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Rečku, uvidíme, jak se pochlapí po včerejšku.:-)

0 0
možnosti
Foto

Všem, kdo trochu myslí, je to naprosto jasné. U nás se prostě neodstupuje, ani když by byl politik chycen při sexu s nezletilou. Vysvětlil by, že si za to mohla sama., že je jí tak málo let

Naše demokracie je v křeči. ̈

Karma, paní Jandová.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane doktore, máte pravdu. Jdyž si představím, kvůli jaké "prkotině" padla nedávno rakouská vláda.....:-)

2 0
možnosti
Foto

Angažmá socdem za této situace je už jenom horší a horší a horší. Tato strana už v historii prokázala neuvěřitelný sebevražedný sklon, který zároveň dopadl tragicky pro tuto zemi. A kupodivu to bylo vždy, když sociální demokracie umožnila dostat se k moci komunistům.

Ovšem nynější tragedie Hamáčka a spol. je možná ovlivněna obrovským dluhem, který není schopná splatit (a za nějž fakticky může někdejší předseda Miloš Zeman). Otázkou je jen, kdo vydírá ČSSD potahujíce za opratě onoho dluhu.

6 1
možnosti
Foto

Ono je stejně s podivem, že ČSSD přežila ODS tak dlouho. Přitom díky oposmlouvě byly ve všem namočené stejně, afér možná měli socani víc, než ODS, ale drželi se o mnoho déle. No, teď bude mít ODS náskok. :-). Děkuji za návštěvuV

3 0
možnosti
Foto

Karma. Toto jednání je zřejmě součástí sebezničujícího procesu v ČSSD.

10 0
možnosti
Foto

Děkuji, říkám tomu sebedestrukce :-)

4 0
možnosti
PB

P49e66t15r 26B73u31r28i22a53n

27. 6. 2019 11:44

Karma. Zrovna včera jsem se bavil s třemi mladšími příznivci Babiše a můžu vám říct, je to horší, než jsem čekal.

U ČSSD jde o šaškárnu zvanou "naposledy u švédského stolu."

10 0
možnosti
Foto

Děkuji, Petře, já také nechápu, čím mohl lidí tak pobláznit. Někdy si říkám, že snad tím ublíženeckým kukučem.;-(:-)

6 3
možnosti
VH

Výborně, paní Jandová.

Možná by stálo za to, udělat "sebrané spisy" z vyjádření tohoto bezpáteřního Kašpárka k obsazení ministra zahraničí či ministra kultuy

4 0
možnosti
PK

ale bohužel nejslušnějšího z party CSSD..

1 1
možnosti
VH

A Vy, máte-li rozum, o čem přemýšlet.

5 1
možnosti
PS

Paní Jandová, doporučuji přečíst předcházející blog pana Januška, hlavně pasáž:

„Trestní řízení“ v demokratickém státě musí být pod dohledem nezávislého soudu. Žádný soud se případem „Čapí hnízdo“ nezabýval. Pouze státní zástupci (nebo úředníci ES) dali veřejnosti na vědomí, že by se mohlo jednat o trestný čin. Tím porušili obecné pravidlo Listiny základních práv a svobod: Každý má právo, aby byla zachována jeho lidská důstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno jeho jméno.

Zdroj: https://kareljanuska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=718966

4 4
možnosti
Foto

Gross odstoupil jenom pro podezření, Nečas odstoupil aniž byl z něčeho obviněn jenom proto, že jeho sekretářka byla trestně stíhaná, Jakýkoliv politik na takto vysoké úrovni by měl zvážit rezignaci ve chvíli, kdy je podezřelý ze spáchání trestné činnosti a aby nepoškozoval stát v mezinárodním prostředí.

6 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik