Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zkuste říci jednu větu a vyložím jí několika významy, ten vámi připsaný spíše svědčí o vás , než o MB, ale účel světé prostředky a podporuje většinový názor,tož tak.

8 8
možnosti
Foto

;-)Mnozí znali i znají, ba i známe své/naše papenhaimské. Někdo možná i z odposlechů. Ovšem až veřejně to prohlásit nemusí být příliš vhodné. Obzvláště pak pro papenhaimslé;-D

2 2
možnosti
Foto

R^ Karma.

Nestačím se divit, co všechno je už u nás tolerováno a jak je demokracie bourána v přímém přenosu.

18 0
možnosti
PB

P37e27t45r 92B60u68r87i82a61n

27. 6. 2019 12:07

Naprosto správně, karma.

18 1
možnosti
JK

Otevřené vyhrožování ministryně spravedlnosti svým politickým odpůrcům s cílem je umlčet, nebo půjdou sedět, protože ona ví co provedli, to je nehoráznost nejvyššího zrna. Teď ještě bude vyhrožovat ministr zdravotnictví, že zná dokumentaci odpůrců a jsou tam zajímavé věci. Ministryně financí už pár let zaklekává na nepohodlné firmy, ale klidně přibere i opoziční poslance.

Tohle je realita vlády, nic nedělá, vyhrožuje, předseda krade a podvádí a vyhrožuje každému, kdo jen zvedne obočí, nebo nedej bože by chtěl vůdce obžalovat.

Tohle co řekla veřejně, je slabý odvar toho, co říká státním zástupcům o samotě. Právní stát končí, vyšetřuje se jen to, co schválí vůdce.

30 1
možnosti
MV

Hlavně, že se před pár dny bránila označení "rudá Marie"... Taky jsem při včerejších zprávách nevěřil vlastním uším. Je to přesně tak, jak na sebe sama vyzvonila paní ministryně.

22 1
možnosti
AP

A co konkrétně vyzvonila? Že slyšela nějaké odposlechy? Bodejť, s její praxí se s nimi musela setkat nesčetněkrát. Že vyzvonila, že nějaký (nejmenovala a ani nenaznačovala který) poslanec byl na těch odposleších? O tom si štěbetají vrabci na střeše, že ne všichni poslanci jsou morálními autoritami. Dokonce ani nenaznačila, čeho se odposlechy týkaly (abychom si mohli udělat obrázek) a dokonce nevyzvonila, ani, z jaké strany jsou.. Tedy, nevyzvonila vůbec nic, demo borci na ní nemůžou nic najít, čím by si ospravedlnili protesty proti ní, tak si vymýšlí pohádky.

9 9
možnosti
JS

Nevím co paní Benešová v odposlechu všechno slyšela. V žádném případě tuto její poznámku nepovažuji za něco nepatřičného. Pouze za připomenutí.

9 15
možnosti
MV

Takže jste tě stejné lihne jako ona.

11 4
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik