Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

My staří máme jednu velkou výhodu. Mladí neumřem

1 0
možnosti
RK

Pokud nebudeme mladí duchem, to máme potom smolíka jak hrom.

0 0
možnosti
JC

Zajímavý článek. Jenom jedna fatální chyba. Trumpovo zvolení bylo a stále je záhadou. Rozhodně se nedá říct, že by ho volili neúspěšní chudáci, co jsou nespokojení s vládou, spíše naopak. Trumpa zvolili ti bohatší a střední třída. Pro zájemce je níže link na demografická data z prezidentských voleb v USA. Je to kousek za půlkou stránky.

https://en.wikipedia.org/wiki/2016_United_States_presidential_election

0 0
možnosti
ZB

Pěkný článek na zamyšlení. Lidé se hlavně dělí na ty chytré a pak ty druhé. Ve všech generacích jsou zastoupeny oba tábory. Bylo by fajn, kdyby ti první byli ve většině! A když se k té chytrosti přidá ještě slušnost, potom už snad není nic nemožné!

0 0
možnosti
KS

Já byl včera v metru zvednut ze sedačky paní s nordic walkingovými holemi, co se předtím prala se zavírajícími se dveřmi. Hlavu už mám trochu prošedivělou, ale s údivem jsem ji pustil a šel si sednout jinam, protože polovina sedadel byla prázdná.

3 0
možnosti
MH

Bravo...Demokracie z toho az strika! Kdo bude priste selektovan , protoze nevyhovuje Vasim predstavam o spravnem volici?

4%? Zeny na materske? Nebo Zide ci vietnamci?

Je hruza, ze takovym uchylnym nazorum tady nasloucha jeste dost lidi a mozna cim dal vic. Holt blbost je vecna a neporazitelna.

1 1
možnosti
MH

mysleno samzorejme take ironicky k prvni casti clanku ...

JInak souhlas. Bohuzel je ten dialog jednostranny. Ani jedna strana (pokud pristoupime k takovemu rozdeleni) nemini poslouchat tu druhou.

1 0
možnosti
LH

Když si ti dědkové pro neschopnost nedokázali našetřit na auto, nechť v tramvaji stojí. Má to svou (jejich) logiku, každý se má starat o sebe.

0 0
možnosti
Foto

Tolik hlouposti ve dvou větách, to je úspěch!:-)

5 0
možnosti
Foto

R^ Všichni jsme si rovni před zákonem - i ve volebních místnostech. Bez ohledu na věk, vzdělání a bydliště. To rozdělování na mladé, vzdělané, Pražáky a staré, hloupé, nevzdělané venkovany začalo při první přímé prezidentské volbě a je to veliká zrůdnost, která uměle rozdělila národ. A nemá ji na svědomí Zeman.

13 0
možnosti
JC

No jo, ale co se mnou? Mám 67 let, VŠ a bydlím v Praze, ale nikdo se nezeptá z těch mladých, proč volím Babiše a Zemana? Nejlépe moji situaci vystihuje píseň snad Xindla X, když zpívá: včera mi bylo málo, dneska je mi moc, co se to stalo, nevím .... Když mi bylo asi 40 změnil se život o 180 stupňů, ale nikdo se nezajímal, jak tu změnu zvládneme, a jak uživíme dvě děti? Prostě nějak jsme to zvládli a ještě si platili na důchod, který dnes "tolik zatěžuje" státní pokladnu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik