Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak vysvětlíte těch sedm milonů, které měl Rath v krabici a jejichž původ nikdy nevysvětlil?

2 0
možnosti
Foto

No jak? On si přeci myslel, že tam JE víno...;-)

0 0
možnosti

Trpěla rodina Davida Ratha - která? Měl dvě, veřejně známo, pan doktor své "bohémství" neskrýval.

4 0
možnosti
Foto

Dělají to tam všichni, jen někteří to dělají tak blbě a tak štvou ty ostatní, že ti ostatní zaktivují své zkorumpované státní zaměstnance a poštvou je na něho.

1 0
možnosti

:-).....Přičiním několik vět, aniž bych se vyjadřoval k výsledku soudu.

V roce 2011 vystoupil Rath v parlamentu s dvacetiminutovým projevem, jak Nečas odměňuje svoji sekretářku, ( dnes už říká paní ředitelka, před tím ji nazývali carevnou, která přes postel řídila celou republiku), že dostala mimořádnou odměnu 400 000! Dobře si to pamatuji, měl jsem to dokonce uložené. Nečas prohlásil, že dře jak kobyla!

To se nedá odpustit.... tak se nachystala pastička! Němcová čekala do půlnoci v parlamentu aby ho mohla vydat! Pak v klepetech,(jistě nebezpečný vrah, komplici by ho mohli osvobodit), do parlamentu, převoz z vazby s doprovodem vrtulníku nad policejním autem, nooooo, nebylo to pěkné divadlo? To musí každého přesvědčit,že to je zločinec, kterému jde o likvidaci naší republiky! Nic víc, nic méně, jak se dnes praví ! ;-D;-D;-D

3 3
možnosti

Stando čau. Dneska jste mne potěšil svým samo - bonzem, ze stále kouříte! (80?). Já Vám zase prozradím, že taky! Přidávám k tomu, že v životě jsem si to před otcem nedovolil - Obrovská autorita! Z toho volně plyne, že kdybych nabral směr nebohého Davida - Okamžitě by mne vyhodil z Domu! = Co jsi to za člověka, za otce, hospodáře a nemravu! Co děláš v politice? Nač jsme tě podporovali na studích ? Dodal by to 1 Republikové = Hrůza, znemožnil jsi naši celou rodinu, jméno mé - Kdo k nám nyní bude chodit nakupovat !? Zřejmě již jakási změna poměrů, žééé :-)

3 0
možnosti
Foto

No, já už se bál, že se nevyjádříte... Víte, na svou rodinu a děti, měl myslím pan doktor myslet dříve, než začal smáčet zobáček. Vaše snaha o jeho obhajobu je stejně zvrácená, jako je jeho vlastní snaha sám sebe postavit na piedestal vedle lidí, co na rozdíl od něho prokázali skutečnou statečnost před nepřítelem, nikoliv jen možné chvění kolem žaludku, při odnášení krabice s "vínem" od Kottových. Už jen ta krabice, kdyby nic jiného, ukazuje, jak je to s jeho svatozáří. Připomínáte mně psa, co se stále dokola snaží si sežrat vlastní ocas. Krouží, krouží, ale marně...

7 0
možnosti

Třeba kradl kvůli tomu, aby zajistil rodinu...

0 0
možnosti

Asi by bylo dobré připomenout, že souběžně s touto Rathovou kauzou probíhá další proces, tzv. Rath II. Rovněž v něm jde o o manipulaci a korupci v dalších veřejných zakázkách. V této druhé větvi případu je 17 obžalovaných a dokonce v ní figuruje i několik známých jmen... Státní zástupce tentokrát hovoří o částce 700 milionů...

8 0
možnosti

To je tak:

Odvolací soud opět neuznal odposlechy. (Vzdor všeobecnému mínění odborné veřejnosti, jak teoretiků, tak praktiků.)

Proto musel zrušit rozsudek nalézacího soudu. A neuznat trestné konání pana Ratha, pokud bylo doloženo (případně zejména doloženo) právě odposlechy.

Ovšem nalézací soud opřel některá svá tvrzení o jiné, nezpochybnitelné důkazy. A tato tvrzení nemohl soud (řekl bych, že Rathovi evidentně stranící) přehlédnout či vyvrátit.

Vzal tedy v potaz pouze ty trestné činy, které byly doloženy jinak než odposlechy, z čehož vyplynula jiná kvalifikace (Pozor: s nižší trestní sazbou; změna kvalifikace byla pro souzené výhodná!) a následně jiný trest. Myslím, že senát odvolacího soudu dělal co uměl. Větší zmírnění trestu si už nemohl dovolit. Stačila ostuda s odposlechy.

Závěr: Autorky blogu zřejmě vůbec nechápe právní konotace, z čehož vyplývá velice chybné posuzování rozhodnutí odvolací soudu. A už vůbec nechápe, že odvolací soud dělal co uměl, aby mohl vynést trest co nejnižší. Nejen v délce omezení svobody, ale - zejména - ve výši propadlého jmění.

8 0
možnosti

Ano, něco podobného si také myslím.

3 0
možnosti
Foto

Váš názor je poněkud jednostranný (a tak nějak mám pocit, že mícháte spoustu věcí dohromady). Stejně jako obhajoba Dr. Ratha zcela ignorujete všechny ostatní důkazy a na základě vlastních konstrukcí se snažíte jistým způsobem zpochybňovat podstatu celého případu.

7 0
možnosti

L35u92k55a94s 49F55i87k73r

27. 6. 2019 8:09

Bude hladovka?

13 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS